Şampiyondan Başkan Çelikcan'a Ziyaret

Muay Thai Yıldızlar Kategorisi’nde Dünya Şampiyonu olan Adanalı sporcu Zeynep Menek, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret etti. Başarısından dolayı sporcuyu kutlayan Başkan Çelikcan yeni şampiyonluklar beklediğini belirterek Menek’e çeşitli hediyeler takdim etti.

Türkiye Muay Thai Federasyonu ve EMF-Avrupa Muay Thai Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “O Sport Dünya Şampiyonası” Antalya Muratpaşa Belediyesi Çağlayan Spor Salonu’nda yapıldı. Şampiyonada Adanalı sporcular büyük başarı elde etti. 14 ülkeden 270 sporcunun katıldığı şampiyonada sporcular kıyasıya mücadele etti. 38-40 kiloda Part Fight Dünya Şampiyonluğunu elde eden Bilge Kağan Ortaokulu öğrencisi Zeynep Menek Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret etti. Adanalı sporcuların şampiyonadaki başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çelikcan Zeynep Menek’e çeşitli hediyeler takdim etti. Zeynep Menek’ten yeni başarılar ve şampiyonluklar beklediklerini belirten Başkan Çelikcan bu büyük başarıda emeği olan herkesi kutladı.

"SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ"

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olmayı kendilerine ilke edindiklerini belirten Başkan Çelikcan bu ilke doğrultusunda göreve geldiği 2009 yılında ’Yüreğir Belediyesi Spor Kulübünü’ kurduklarını dile getirdi. Yüreğir Belediyesi sporcularının da birçok branşta başarı elde ettiklerini hatırlatan Başkan Çelikcan, "Gücümüz nispetinde bütün sportif faaliyetleri desteklemeye çalışıyoruz. Sporcularımızın elde ettiği başarılar bizi gururlandırıyor. Kötü alışkanlıklardan uzak, daha sağlıklı ve zinde gençleri, sporcuları görmek bizi mutlu ediyor, çalışma şevkimizi artıyor. Yüreğir Belediyesi olarak gençlerimizi spora yönlendirmek amacıyla ilçemizin değişik mahallelerinde 4 adet halı saha gençlerimizin hizmetinde. Bunun yanı sıra 4 adet spor tesisi inşaatımız devam ediyor. Yakında zamanda hizmete açmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA