Yeni Malatyaspor U 21 Takımı Geriden Gelip Galibiyeti Kaçırdı

U-21 1. Ligi’nde mücadele eden Yeni Malatyaspor deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 geride kapatan sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyarak 2-2’lik skoru yakaladı.

Yeni Malatyaspor U21 takımı, ligin 14. hafta maçında Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaştı. Aytaç Durak Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi takım 20. dakikada Serhat Kurtulmuş, 33. dakikada ise Önder Sezar ile 2-0 üstün duruma geçti. Başka gol olmayınca maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan Yeni Malatyaspor, art arda bulduğu gollerle maça dengeyi getirdi. 55.dakikada Mücahit Akkoç, 70’de ise Furkan Yiğit ile golü bulan sarı-kırmızılılar, birçok net gol fırsatını da değerlendiremedi. Karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Malatya temsilcisi aldığı bu sonuçla yakaladığı 5 haftalık çıkışı sürdürdü.

“İLERİYE DÖNÜK PLANLAMALAR YAPMAMIZ LAZIM"

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Alt Yapı sorumlusu Murat Uçkun, alt yapı olarak yaptıkları güzel çalışmaların karşılığını sonuç olarak da almaya başladıklarını söyledi.

Adana Demirspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirten Uçkun, hedeflerinin günü kurtaracak sonuçlardan çok ileriye dönük adımlar atmak olduğunu söyledi.

Uçkun, “Yeni Malatyaspor’un alt yapısının günü birlik sonuçlardan çok ileriye dönük planlamalar yapması lazım. Bütün antrenör arkadaşlarım bu doğrultuda çalışmaya devam ediyor. Alt yapı olarak çok parlak yeteneklerin ilerleyen dönemlerde Yeni Malatyaspor’a hizmet edeceğini düşünüyoruz. Önümüzdeki haftalarda bu gençlerin A takımda yer bulması en büyük beklentimiz” dedi.

Kaynak: İHA