Vakıfbank 3. Lig'de De Lider

VakıfBank, Türkiye Birinci Ligi’nde oynadığı 10 karşılaşmada elde ettiği 29 puanla yenilgisiz lider durumda bulunurken, gençlerden kurulu olan ve bu yıl ilk kez Türkiye 3. Ligi’nde mücadele etmeye başlayan VakıfBank’ın ikinci takımı da oynadığı 8 maçı da set vermeden kazanarak lider durumda bulunuyor.

Genç oyuncularının lig tecrübesi kazanması ve gelişimlerini sağlamaları adına sezon başında kurularak Türkiye 3. Ligi’nde mücadele etmeye başlayan VakıfBank, şu anda kadar oynadığı tüm maçları 3-0 kazanmayı başardı.

Antrenörlüğünü VakıfBank altyapı sorumlusu Ferhat Köseoğlu’nun üstlendiği VakıfBank, bu sezon sırasıyla Bahçelievler Belediyesi, Arnavutköy Belediyesi, UPS, Derince Yenikent, Balıkesir DSİ, ANKA, İbrahim Turhan Lisesi ve Büyükçekmece Voleybol Akademi’yi mağlup etmeyi başardı. Sar-siyahlı genç takım, ligin dokuzuncu haftasında Çarşı Spor ile karşılaşacak.

VakıfBank’ın kadrosu şu oyunculardan oluşuyor:

"Aybüke Kocabıyık, Berin Yıldırım, Buket Gülübay, Derya Cebecioğlu, Didar Ayda Havuçoğlu, Ebrar Karakurt, Elif Pars, Ezgi Abanoz, Feride Deniz Esinduy, Miray Bölükbaşı, Tuğba Şenoğlu, Zeynep Sena Güleryüz, Zeynep Sude Demirel, Zehra Güneş."

Kaynak: İHA