Burhaniye'de Özel Olimpiyatlar Çalıştayı Yapıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, özel sporcular, iki yıldan bu yana katıldıkları şampiyonalarda önemli dereceler elde ederken, Özel Olimpiyatlar Çalıştayı da Burhaniye’de yapıldı. Çalıştayın açılışında konuşan Özel Olimpiyatlar Spor Direktörü Ali Üredi, 4 sporcu ile başlayan çalışmalar da bu gün 13 bin sporcuya ulaşıldığını anlattı.

Burhaniye ilçesi, Özel Olimpiyatlar Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı. Belediye meclis salonunda yapılan çalıştaya, Balıkesir’in çeşitli ilçelerinden yetkililer katıldı.

Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu’nun da katıldığı çalıştayda Beden Eğitimi Öğretmeni Güngör Erenoğlu da organizatörlüğü üstlendi. Özel sporcular konusunda Burhaniye de başarılı çalışmalar yapıldığını anlatan Özel Olimpiyatlar Spor Direktörü Ali Üredi,” Ben 26 yıldan bu yana bu iş de gönüllü olarak çalışmaktayım. 4 sporcu ile başladığımız çalışmalar da bu gün 13 bin sporcuya ulaştık. Amacımız, önümüzdeki yıllarda 26- 27 bin sporcuya ulaşmaktır. Bunun için de bölgeleri geziyoruz. Burhaniye de, bu konuda güzel çalışmalar yapılıyor. Çalıştayımızın ilgi görmesinden mutluyuz” dedi.

Özel Olimpiyatlar Ege Bölgesi Geliştirme Sorumlusu Hasan Çiçek de, bölgedeki çalışmaların daha da geliştirilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: İHA