Nilüfer Belediyespor'a Hırvatistan'dan Ziyaret

Hırvatistan Voleybol Federasyonu Başkanı Zdeslav Barac ile Hırvatistan A Milli Kadın Voleybol Antrenörü Miroslav Aksentijevic, Nilüfer Belediyespor’u ziyaret etti.

Ankara’da yapılacak olan 2016 Rio Olimpiyatları Avrupa Elemeleri’ne katılmak üzere Türkiye’ye gelen Hırvatistan Voleybol Federasyonu Başkanı Zdeslav Barac ile Hırvatistan A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Miroslav Aksentijevic, Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık’ı ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette, Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Reşat Yazıcıoğulları ile Nilüfer Belediyespor’un Hırvat oyuncusu İvana Miloş’ta hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, Barac ve Aksentijevic’e tesisleri gezdirerek bilgiler verdi. Karamık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in spora ve sporcuya her zaman destek verdiğini belirterek, Nilüfer Belediyesi’nin spor alanında yapmış olduğu yatırımları da anlattı.

Hırvat voleybolcu Miloş’un performansı hakkında Barac ve Aksentijevic’e bilgiler veren Reşat Yazıcıoğulları da Miloş’un takımın önemli oyuncularından biri olduğunu söyledi.



Tesislere hayran kaldığını belirten Barac da, Nilüfer Belediyesi’nin sportif yatırımlarının takdire değer olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA