Nilüfer Belediyespor'a Hırvat Ziyaretçiler

Hırvatistan Voleybol Federasyonu Başkanı Barac ve kadın milli takımının antrenörü Aksentijevic, Nilüfer Belediyespor Kulübü'nü ziyaret etti

BURSA - Hırvatistan Voleybol Federasyonu Başkanı Zdeslav Barac ve Hırvatistan A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Miroslav Aksentijevic, Nilüfer Belediyespor Kulübü'nü ziyaret etti.

Ankara'da yapılacak 2016 Rio Olimpiyatları Avrupa Elemeleri'ne katılmak üzere Türkiye'ye gelen Barac ve Aksentijevic, Bayanlar Voleybol 1. Lig'de mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Karamık, antrenör Reşat Yazıcıoğulları ve takımın Hırvat oyuncusu İvana Milos ile Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'nde bir araya geldi.

Karamık, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey spora ve sporcuya her zaman destek veriyor. Nilüfer Belediyesi'nin spor alanında yapmış olduğu yatırımları gerçekten çok ciddi seviyede ve bize değer kattı" dedi.

Hırvat Voleybolcu Milos’un performansı hakkında Barac ve Aksentijevic'e bilgi veren Yazıcıoğulları da Hırvat oyuncusunun takımın önemli isimlerinden biri olduğunu söyledi.

Barac ise tesislere hayran kaldığını ve Nilüfer Belediyesi'nin sportif yatırımlarının takdire değer olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Karamık, Barac ve Aksentijevic'e tesisleri gezdirdi.

Kaynak: AA