Emet'te Spor Hamlesi

Emet Belediyespor aktif hale getirilirken, çeşitli branşlarda kayıt işlemleri de başladı.

Belediye çerçevesinde kurulan spor kulübü kapsamında basketbol, voleybol, futbol branşlarında minikler kategorisinde 9-12 yaş;Küçükler kategorisinde 13-14 yaş, ve yıldızlar kategorisinde 15-16 yaş grubu sporcular için kayıtlar başlarken bayanlarda unutulmadı.

Emet Belediyespor bünyesinde bayanlara yönelik jimnastik, aerobik ve fitness branşlarında uzman öğreticiler eşliğinde kurslarda başlayacak.

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, gençlerimizin boş zamanlarını sportif faaliyetlerle geçirmelerine katkı sağlayarak hem fiziksel hemde ruhsal gelişimlerine katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Koca, "Belediye olarak Emet’te spor denilince her dalda faaliyet göstermeyi hedefliyoruz. Halkımızndna gelen talepler doğrultusunda, ana branşlar dışında,masa tenisi,yüzme, jimnastik,atletizm ve benzeri alt branşlardada spor desteği sağlayacağız. Bayan vatandaşlarımız içinde bayan kurs hocalarımızla ile boş zamanlarında jimnastik, aerobik ve fitness gibi sportif faaliyetleri gerçekleştirebilecekleri imkan ve fiziki donanımları sağlayacağız.İlçemizin sporun her dalında gerek İlimizde gerekse bölgemizde sesini duyurmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

(EFE)

Kaynak: İHA