Başkan Tiryaki Sessiz Şampiyonları Ağırladı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Altındağ’ın sessiz şampiyonlarını konuk etti. Kısa süre önce Gürcistan’daki Avrupa Şampiyonası’nda dereceye giren güreşçiler, Başkan Tiryaki’den hediyelerini aldı. Başkan Tiryaki“Onları engelli değil, başarılı birer sporcu olarak görüyorum.” dedi.

AY-YILDIZI GÖKLERE TAŞIYANLAR

Başkan Veysel Tiryaki, sessiz şampiyonları aldıkları neticeler sonucunda bir kez daha tebrik etti. Altındağlı güreşçilerin Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu’na uzandıklarını hatırlatan Başkan Tiryaki “İnanıyorum ki bu başarıların devamı gelecek.” dedi.

ONLAR ENGEL TANIMIYOR

Altındağ Belediyesi İşitme Engelliler Güreş Takımı’ndan Hakan Sakat, başarılı olmak için çok çalıştıklarını ve tüm kupalara talip olduklarını dile getirdi. Hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada Altındağ’ı başarıyla temsil ettiklerini belirten Sakat, kendilerineverdiği desteklerden dolayı Başkan Tiryaki’ye teşekkür etti. Altındağlı güreşçiler, madalyalarıyla birlikte objektiflerin karşısına geçerekhatıra pozu verdi.

Kaynak: İHA