Onur Kıvrak sürprizi!

Ligde ilk yarı bitti, gözler transfere çevrildi.

Beşiktaş’ta da kaleci transferinin devre arası hazırlık kampına yetişmesi için çalışmalara hız verildi. Ancak Siyah-Beyazlı kulübün ‘1 numara’ harekatında herkesten saklı atılan adımların olduğu ortaya çıktı. İşte Habertürk Gazetesi'nde yer alan Onur Kıvrak iddiası ve Denys Boyko girişiminin ayrıntıları...

1-ÖNCE ONUR’A GİDİLDİ

Devre arasında kaleye takviye kararı alınmasının ardından ilk olarak Onur Recep Kıvrak ismi gündeme geldi. Daha önce hem Tolga Zengin hem de teknik direktör Şenol Güneş ile çalışmış olması, Trabzonsporlu kaleciyi öne çıkarmıştı. Güneş “Çok iyi olur” dedi, yönetim Trabzonspor ile temasa geçti. Onur’a karşılık Ramon Motta ile bir miktar para teklif edildi. Ancak Bordo-Mavililer “Onur’u kesinlikle bırakmayız” cevabını verince dosya kapandı.

2- BOYKO İLE ANLAŞILDI

Ardından ‘B Planı’ devreye sokuldu. Başkan Fikret Orman ve yönetim, Ukrayna Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Dennys Boyko’da karar kıldı. Geçtiğimiz hafta içinde Başkan Orman, Ukrayna’ya çıkarma yaptı. Bu ziyarette Boyko’nun “Beşiktaş’ta oynamaya hazırım” sözleri sonrası transferin ilk ayağı tamamlandı.

3- NOKTA ‘YILBAŞI’ SONRASI


Boyko’nun yıllık 1.5 milyon Euro civarında bir ücrete “Evet” demesinin ardından son engel olarak Dnipro kaldı. 6 milyon Euro isteyen Dnipro’yu ikna etmek için Başkan Orman’ın yılbaşı sonrası Ukrayna’ya bir ziyaret daha yapacağı ve transferi noktalayacağı ifade edildi.