Yeni Altındağ Belediyespor Yükselişe Geçti

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 12. haftasında Kırşehir deplasmanında boy gösteren Yeni Altındağ Belediyespor, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Altındağ temsilcisi, yine son dakikada Brezilyalı oyuncusu Felipe ile güldü.

Mavi-beyazlılar, Bölgesel Amatör Lig’in zorlu deplasmanlarından biri olan Kırşehir deplasmanında 3 puana ulaşmasını bildi. Hakemin başlama düdüğüyle birlikte iki takım da orta sahada üstünlük kurmak istedi. Her iki takımın oyuncuları, kıran kırana geçen ikili mücadeleler ve yüksek tempoyla göze hoş gelen bir futbol ortaya koydu. Sertlik düzeyi oldukça yüksek olan karşılamada kartlar adeta havada uçuştu. Seri galibiyetlerle zirveye yerleşmek isteyen Altındağ temsilcisi, zorlu bir virajı daha 3 puanla döndü.

İHTİYAÇ ANINDA FELİPE’YE BAŞVURUNUZ

Yükselen performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve birçok karşılaşmada takımını ipten alan Yeni Altındağ Belediyespor’un başarılı oyuncusu Felipe Lima, Kırşehir’de de başrol oynadı. Dakikalar 37’yi gösterdiğinde mavi-beyazlı takım Felipe’nin ayağından bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıya seyirci desteğiyle başlayan Yeşil Kırşehirspor, 60. dakikada Abdul Rezzak Omar ile eşitliği yakaladı. Karşılıklı atakların sonuç vermediği müsabakada 90. dakikaya 1-1’lik eşitlikle girildi. Herkes maçın bu skorla tamamlanacağını düşünürken Felipe Lima, penaltıdan attığı golle takımına altın değerinde bir 3 puan getirdi.

Kaynak: İHA