Talas Ve Bünyanlı Gençleri Kaynaştıran Turnuva

Talas ve Bünyan belediyelerinin destekleriyle iki ilçenin 10 mahallesindeki gençler, Çevlik’te düzenlenen futbol turnuvasında kaynaşıyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost ve meclis üyeleriyle birlikte Çevlik Mahallesi’nde gerçekleşen futbol turnuvasında Kuruköprüspor ve Sosunspor’un 3-3 biten karşılaşmasını izledi.

İki ilçenin 10 takımıyla süren turnuvanın önemine dikkat çeken Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Talas’ta geçen haftalarda Kepez’de başlayan futbol turnuvası vardı. Bu da Çevlik’te yapılan bir turnuva. Beşi Talas’tan olmak üzere 10 takım katılıyor. Birlik ve beraberliği pekiştirmek açısından bu tür sportif organizasyonların çok faydası olacağına inanıyorum. Biz de belediye olarak altyapı ve üst yapı hizmetlerini hazırladık. Gelecek yıl daha fazla mahallemizin takımıyla turnuvanın gerçekleşmesini arzu ediyoruz. Bütün takımlarımıza kazasız belasız şekilde başarıyla tamamlanan bir turnuva diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ise, "Bünyan da turnuvaya başta Akmescit olmak üzere 5 mahalleyle katılıyor. Dostluğun, birlik ve beraberliğin pekişmesi adına gençlerimiz için spor sahalarında böylesine bir etkinliğin yapılması gerçekten önemsenecek bir durum. Bu turnuvanın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz de belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Gençlerimizi spor yaparak daha sağlıklı bireyler olmalarını sağlayacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından iki belediye başkanı oyuncularla tokalaşarak başarılar dileyip hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından vatandaşlarla birlikte çadırda sobanın başında ısınarak çay eşliğinde sohbet etti. İki başkan daha sonra vatandaşlara aşure ikram etti.

Kaynak: İHA