Futbol Genç Erkekler İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Gençler Futbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

2015-2016 Yılı Okul Sporları faaliyet programı çerçevesinde Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 7-28 Aralık 2015 tarihleri arasında 17 takımım katıldığı turnuvanın final müsabakası Yavuz Selim Stadı’ndan oynanan maçı ile sona erdi.

Final Müsabakasını İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Trabzon Başkanı Burhan Cahit Erdem, Ortahisar Sağlık Müdürü Fevzi Yavuz Yılmaz, Okulsporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala ile Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı izledi.

Erdoğdu Anadolu Lisesi ile Araklı Saffet Çebi Anadolu Lisesi arasında oynanan final müsabakasını, Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Müsabakalar sonrasında dördündü Ticaret Meslek Lisesi, üçüncü Yavuzselim Anadolu Lisesi, ikinci Araklı Saffet Çebi Anadolu Lisesi ve birinci Erdoğdu Anadolu Lisesi oldu.

Şampiyon olan Erdoğdu Anadolu Lisesi yarıfinal müsabakalarına direk katılmaya hak kazanırken, Araklı Saffet Çebi Anadolu Lisesi ise gruplarda mücadele etmeye hak kazandı.

Kaynak: İHA