Orduspor Camiasının Acı Günü

Orduspor’un 1980’li yılların efsane futbolcularından olan ve 1975-1986 yılları arasında formasını terleten Uğur Şerement, vefat etti.

Bir süredir rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören Uğur Şerement, bu sabaha karşı vefat etti. Şerement için ilk tören Orduspor Eski Kulüp binasında gerçekleşti. Şerement daha sonra Atik İbrahim Paşa (Orta) Camisi’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gülyalı ilçesi aile kabristanlığında toprağa verildi.

Şerement’in cenazesine AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk, Orduspor Eski Kulüp Başkanlarından Ergin Karlıbel, Orduspor’un 1970’li ve 1980’li yıllardaki kadrosundan tanınan futbolcular ile spor ve taraftar camiası katıldı.

ORDUSPOR’DAN BAŞKA FORMA GİYMEDİ

1956 Ordu doğumlu olan Uğur Şerement, Orduspor amatör takımda sivrilerek ilk kez profesyonel olarak 1975 yılında 19 yaşında iken mor beyazlı formayı giydi. Orduspor’un 2. Lig’de şampiyon olarak Türkiye 1. Ligine yükseldiği dönemde forma giymeye başlayan ve bir daha çıkarmayan Uğur Şerement, aralıksız 11 yıl oynadı. Orduspor’un 1.Lig’de iken büyük kulüplerden teklif almasına rağmen kabul etmeyen ve Orduspor’dan başka forma giymeyen Şerement, 1986-1987 sezonunda Orduspor’un 2. Lige düşmesinin ardından bir sezon daha 2. Lig7de oynayarak yeşil sahalara veda etti.

Kaynak: İHA