Filede Olimpiyat Elemeleri Hazırlıkları

A Milli Bayan Voleybol Takımı, 2016 Rio Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri hazırlıkları kapsamında yarın Ankara'da kampa giriyor

ANKARA - A Milli Bayan Voleybol Takımı, 2016 Rio Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri hazırlıklarına devam ediyor.

A Milli Takım, 4-9 Ocak 2016 tarihlerinde TVF Başkent Salonu'nda yapılacak elemeler kapsamında, yarın Ankara'da kampa giriyor.

Ay yıldızlı ekip, Bayan Milli Takımlar Başantrenörü Ferhat Akbaş yönetimindeki 2. hazırlık kampında, iki özel maç yapacak. Hazırlıklar kapsamında, 29 Aralık Salı günü Hırvatistan ile karşılaşacak milli takım, 31 Aralık Perşembe günü ise Polonya ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, başantrenör Ferhat Akbaş, takım kaptanı Neslihan Demir Güler ile sporculardan Gözde Kırdar, Eda Erdem Dündar ve Güldeniz Önal, yarın saat 13.15'te, TVF Başkent Salonu'nda yapılacak toplantıda, basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

- Bilet satışları başladı

Ankara'nın ev sahipliğinde yapılacak 2016 Rio Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri'nin biletleri satışa sunuldu.

TVF Başkent Salonu'nda 4 Ocak 2016'da başlayacak ve 6 gün sürecek elemelerin biletlerinin, günlük ve kombine olarak BiletWay tarafından "www.biletway.com" adresi üzerinden satışa sunulduğu kaydedildi.

- Kamp kadrosu

A Milli Takım'ın kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Naz Aydemir Akyol, Özge Kırdar Çemberci, Eda Erdem Dündar, Kübra Akman, Büşra Cansu, Bahar Toksoy Guidetti, Gözde Kırdar, Gözde Yılmaz, Güldeniz Önal, Neriman Özsoy, Neslihan Demir Güler, Hande Baladın, Polen Uslupehlivan, Gizem Karadayı, Merve Dalbeler.

Kaynak: AA