Başkan Baran, Kocaelisporlu Futbolcularla Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaelisporlu futbolcuların onuruna verilen yemek programına katıldı.

Düzenlenen yemeğe Kocaelispor teknik ekibi ve genç oyuncuların yanı sıra çok sayıda spor adamı katıldı.

Organize edilen ve birçok spor adamını buluşturan yemek programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, iş adamı İbrahim Tezel, Körfez Belediyesi Spor Danışmanı Metin Özkan, Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç, Körfez Gençlerbirliği antrenörleri, Kocaelispor Kulüp Müdürü İlker Uzel katıldı.

Sıcak ve samimi geçen programda Başkan Baran sporcularla hoş sohbetler gerçekleştirdi. Davetliler arasında son derece renkli geçen organizasyonda Kocaelispor Kulüp Müdürü İlker Uzel bir konuşma gerçekleştirdi. Uzel, “Kocaelispor’u yalnız bırakmayan siz değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bizler böyle bir olduğumuz sürece bu takım hedeflenen yerlere gelecektir” diyerek yemeğe katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti.

Başkan Baran ise konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Kocaelispor, Kocaeli Birlik Spor ve Hereke Yıldız Spor’u hedeflenen yerlere getireceklerini söyledi.

Başkan Baran, “Kocaelispor bir tutkudur. Kocaelispor enlerin takımıdır. Kocaelispor hep iyilikleri, güzellikleri yaşadı. Aynı zamanda zor günlerde geçirdi. Şuanda da bu zorlu süreçleri hep birlikte yaşıyor ve aşacağımıza canı gönülden inanıyorum. Şampiyonlukları tekrar birlikte yaşayacak, önemli başarılara imzalar atacağız” ifadelerini kullandı.

Yemekte son olarak Kocaelispor Kulüp Müdürü İlker Uzel, Başkan Baran’a çiçek takdim ederek basın mensuplarına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: İHA