Belediye Başkanı Yanılmaz, Elazığspor'a Destek Kampanyası Başlattı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, PTT 1. Lig’in lideri Vartaş Elazığspor için destek kampanyası başlattı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığspor’a sahip çıkmak ve maddi sıkıntılarına gidermek amacıyla “Sevgi fedakarlık ister” ve “Küçük Bağışlarla Büyük Şampiyonluğa” sloganı adı altında kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yardım edecek vatandaşların Elazığspor adına açılan Ziraat Bankası hesabına yardımda bulunmalarının sağlanacağı belirtildi. Elazığspor’a sahip çıkmak için kampanya başlattıklarını ifade eden Yanılmaz, “Nasıl Harput ve Sivrice bizimse ve gönlümüzde bir sevdamızsa Elazığspor’da bizimdir ve gönlümüzde bir sevdamızdır. Elazığsporumuz şuanda lider konumdadır. Sezon sonunda Süper Lige çıkması için hepimizin destek ve yardımcı olması gerektiğine inanıyorum. Ben Elazığspor’u seviyorum, destekliyorum ve ona sahip çıkıyorum diye herkesin bugün Elazığspor’a sahip çıkması gerektiği bir gündür. Yarın çok geç olabilir. Yarın keşke Elazığspor’a sahip çıksaydım diyebilirdiniz. Çok geç olmadan bugün Elazığspor’a hepimiz sahip çıkacağız” dedi.

“HERKES GÜCÜ ORANINDA FEDAKARLIK YAPMALIDIR”

Kampanyada öncelikle 2 ana sloganlarının olduğunu söyleyen Yanılmaz, "Sloganımızın birincisi ‘Sevgi fedakarlık ister’. Biz Elazığspor’u seviyorsak, Elazığspor’la ilgili fedakarlık yapmalıyız. Herkes gücü oranında ve sahip çıkabileceği oranda fedakarlık yapmalıdır. İkincisi, ’Küçük Bağışlarla Büyük Şampiyonluğa’ ulaşacağız. Bir kardeşimizin bugün başlatacağımız kampanyayla getirip buradaki Elazığspor hesabına 1 lira yatırması, 10 lira yatırması veya 100 lira yatırması Elazığsporumuzu inşallah şampiyonluğa ulaştıracaktır. Ancak kampanya daha bir anlam kazansın diye öncelikle Elazığlı iş adamlarımıza, sanayicimize, tüccarımıza, Elazığ topraklarında para kazanan insanlara sesleniyorum. 100 kardeşimiz, sanayicimiz, tüccarımız, iş adamımız 10 bin lira yatırdığında 1 milyon para edecektir. İnanıyorum ki bin kardeşimizde bin lira yatırabilir. Bin kardeşimizde bin lira yatırdığında yine bir milyon edecektir. Dün Elazığspor yönetiminin 1 buçuk milyon bizim en azından öncelikli problemimizi çözer dediği problemde bu şekilde çözümlenmiş olacaktır. Geride ise 20 bin insanımız 50 veya 100 lira yatırdığında hem Elazığsporl’a ilgili aidiyet artmış olur hem de Elazığspor’a hep birlikte sahip çıkmış oluruz” diye konuştu.

Başkan Yanılmaz açıklamasının ardından bankaya girerek 10 bin liralık ilk bağışı kendisi yaptı. Başkan Yanılmaz ile bankaya giren bir işçi ise 100 liralık bağıştı bulundu.

Kaynak: İHA