Ümit Özat'a ayıp ettiler

Samsunspor'un antrenmanlarını kapatan Ümit Özat'ı peş peşe eylemlerle protesto eden Samsun yerel basını bu kez fazla abarttı.

Ümit Özat'a ayıp ettiler
Yeni Malatyaspor maçı sonrası bir gazete, 'Samsunspor komada' başlığını attı ve ameliyat masasında yatan bir bir hastanın kafa bölümüne Özat'ın kafasını yerleştirdi. Ümit Özat, 2008 yılında Köln'de futbol oynarken sahada kalp krizi geçirmişti.

Samsun yerel basınının Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat'a olan öfkesi bitmek bilmiyor.

Maç sonraları yapılan rejenerasyon antrenmanlarına katılmadığı için kendisini eleştiren yerel medyaya tepki olarak antrenmanları basına kapatan Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat ile Samsunlu gazeteciler arasındaki gerginlik tehlikeli boyutlara ulaştı.
Ümit Özat'a ayıp ettiler

SEREMONİDE SIRTLARINI ÜMİT ÖZAT'A DÖNDÜRDÜLER

Özat'ı protesto için peş peşe eylemler yapan gazeteciler ilk olarak; 14 Eylül'deki Balıkesirspor maçı öncesi İstiklal Marşı okunduğu sırada Samsunspor yedek kulübesinin önüne gelerek fotoğraf makinelerini bıraktı ve sırtlarını Özat'a döndü.
Ümit Özat'a ayıp ettiler

BASIN TOPLANTISINI TERK ETTİLER
Samsunlu gazeteciler geçtiğimiz pazar günü oynanan Yeni Malatyaspor maçından sonra da, Ümit Özat'ın Futbol Federasyonu kuralları gereği yaptığı basın toplantısını terk etti. Özat da geri adım atmadı ve takımın başında olduğu sürece gazetecilere antrenmanlara almayacağını yineledi.

0-0 sona eren Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası yerel bir gazetenin yaptığı fotomontajlı kapak ise 'bu kadarı da ayıp' dedirtti.
Hatırlanacağı üzere Ümit Özat, 2008 yılında Almanya'nın Köln takımında futbol oynarken, sahada kalp krizi geçirmiş ve sonrasında futbolu bırakmak zorunda kalmıştı.
Samsun'daki yerel gazetenin kapağında ise, ameliyat masasında şok tedavisi uygulanan bir hastanın başına Ümit Özat'ın kafası yerleştirildi ve 'Samsunspor komada' başlığı atıldı.