Derbinin Kazananı Seramiksan

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Voleybol Bayanlar 2. Lig A Grubu 13. hafta mücadelesinde bir diğer Manisa temsilcisi Seramiksan’ın konuğu oldu.

Voleybol Bayanlar 2. Ligi A Grubu 13. Haftası, Manisa derbisine sahne oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin iddialı ekiplerinden Seramiksan’a konuk oldu. Turgutlu Yıldırım Beyazıd Spor Salonu’ndaki mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Kulüp Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı ve çok sayıda taraftar takip etti. Oyuna taraftarının desteğiyle etkili başlayan Seramiksan, ilk seti adeta taraftarının yardımıyla kazandı, 25-20.

ETKİLİ OYUN SONUCA YANSIMADI

İkinci sette de etkili olan taraf, Seramiksan oldu. Daria, Ayşin ve Melis’in bulduğu sayılara rağmen farkın kapanmasına izin vermeyen ev sahibi, ikinci seti de 25-16 üstünlükle geçti. Üçüncü sete oldukça iyi bir başlangıç yapan yeşil-beyazlı temsilcimiz, sayı üretkenliğine iyi savunmayı da ekleyince seti 23-25 kazanarak skoru 2-1’e getirdi. Maçın dördüncü setinde Seramiksan’ın etkili oyunu karşısında oyundan düşen temsilcimiz seti 25-14 kaybederek, derbide rakibine 3-1 mağlup oldu.

İKİNCİ YARIDA ŞANSSIZLIK SERİSİ BİTECEK

Maç sonunda oyuncularını teselli eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Baş Antrenörü Süleyman Bozkan, ligin iddialı ekibi karşısında iyi bir duruş gösterdiklerini belirtti.

Ligin ikinci yarısında Çanakkale’de şanssızlık serisini kıracaklarını vurgulayan Bozkan, “Bizlere güvenen taraftarımıza, Manisa’mıza iyi sonuçlar getireceğimize yürekten inanıyoruz. Oyuncularımızla birlikte etkin bir şekilde ikinci yarıya hazırlanacağız. Taraftarımız bize güvensin” dedi.

Kaynak: İHA