Tekirdağspor'un Meydan Çarşı Taraftar Grubu İzmir'e Gitti

TEKİRDAĞ – Meydan Çarşı Taraftar Grubu, Tekirdağspor’un Karşıyaka ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü tur eleme maçında takımlarını desteklemek için İzmir’e hareket etti.

İzmir Atatürk Stadı’nda 2 Aralık Çarşamba günü saat 15.30’da başlayacak karşılamaya yoğun ilgi gösteren Tekirdağsporlu yaklaşık 70 taraftar, otobüs kalkış saatinden önce Tekirdağ Cumhuriyet Meydanı’nda renkli görüntüler oluşturdu. Meydan Çarşı isimli taraftar grubu, takımlarına marş ve sloganlar eşliğinde tezahüratlarda bulundu.

Taraftar grubu adına duygularını dile getiren Ertürk Ergenç, bu maçtan mutlaka galibiyet beklediklerini ve Tekirdağspor’a güvendiklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası gibi büyük bir organizasyonda yer almanın takımları ve Tekirdağ için çok önemli olduğunu söyleyen Ergenç, “Bizler Meydan Çarşı Taraftar Grubu olarak takımımızı hiçbir platformda yalnız bırakmayacağız. Takımımızdan bizlere ve şehrimize galibiyet armağan etmesini bekliyoruz” dedi.

Taraftar grubunun aşırı tezahüratlarından dolayı çevrede bulunan vatandaşların rahatsız olması üzerine, polis ekipleri, grubu uyardı. Tekirdağlı taraftar grubu daha sonra otobüslere binerek İzmir’e gitti.

Kaynak: İHA