Etimesgut Belediyespor-Gençlerbirliği Maçının Ardından

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Lig ekiplerinden Etimesgut Belediyespor’a 1-0 yenilerek kupaya veda etti.

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, önceliklerinin Spor Toto Süper Lig olduğunu belirtti.

Gruplara kalan Etimesgut Belediyespor’u tebrik eden Özdilek, “Rakibi kutluyorum. Bu tür müsabakalar zor müsabakalardır hep söylüyorum. Forma şansı bulamayan birçok oyuncunun son halini görme adına iyi bir maç oldu. Oyunsal anlamda ortaya çıkan çok fazla bir görüntü de olmadı. Maçın başında haklı bir penaltı. Dolayısıyla ortada geçen bir müsabaka rakip 1-0 kazandı tebrik ederiz” ifadelerini kullandı.

Kendileri için önemli olan müsabakanın hafta sonu oynayacakları Medipol Başakşehir maçı olduğunu söyleyen Özdilek, "Mutlaka puan ya da puanlar almamız lazım. Maçla ilgili ise çok fazla söyleyeceğim bir şey yok" dedi.

ETİMESGUT BELEDİYESPOR CEPHESİ

Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal ise Türkiye Kupası’nı çok ciddiye aldıklarını vurgulayarak, “Hedefimiz en iyi yere gelmek. Çalışmalarımız bu doğrultuda sürüyor. Doğru olanı, birlik ve beraberlik içerisinde yaymaya çalışıyoruz. Gençlerbirliği bizim göz ağrımızdır ve çok özel bir takımdır. Gençlerbirliği’nde futbol oynadım, antrenörlük yaptım. Bulunduğu durum çok kötü ama oradan kurtulacağına inanıyorum. Maça biz çok iyi hazırlandık ve çok ciddiye alıyoruz. İddialıyız ve gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA