Celil Hekimoğlu Yönetim Kurulunu Tanıttı

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, yönetim kurulu listesinde yer alan üyelerini tanıttı. Hekimoğlu, bordo-mavili kulübü eski günlerine döndürebilmek için kendini sorumlu hissettiğini ve aday olduğunu söyledi.

5-6 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu öncesi Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, bir otelde düzenlenen toplantıyla yönetim kurulunu tanıttı.

"SORUMLULUK HİSSETTİM"

Trabzonspor’u yeniden toparlamak, eski muhteşem günlerine geri döndürebilmek için sorumluluk hissettiğini belirten Hekimoğlu, “Çok heyecanlıyım. Aynı zamanda çok da gururluyum. Ben Trabzon’da yaşayan bir kardeşinizim. Hayatımın tüm evresini Trabzon’da yaşadım. Tüm yatırımları Trabzon’da yapan bir arkadaşınızım. Kendimi Trabzonspor’dan sorumlu hissetmeye başladım. Trabzonspor’un son günlerde yaşadığı sosyal, ekonomik çöküş dolayısı ile Trabzon’da yaşayan bir kardeşiniz olarak Trabzonspor’u yeniden toparlamak, eski muhteşem günlerine geri döndürebilmek için kendimde sorumluluk hissettim. Bu yüzden bu göreve talip oldum. Son 1 yıldan beri çok ciddi çalışmalar yaptık. Bütün Türkiye’yi karış karış dolaştık. Trabzonspor ile dertleştik. Trabzonspor’u hep beraber tartıştık, önerilerinizi dinledim. Yol haritamızı beraber çizdik. Çünkü biz Trabzonspor’u beraber yöneteceğiz. Bu yüzden Trabzonspor’a talip olduk" dedi.



"KULÜBÜ GERÇEK TRABZONSPOR HALİNE GETİRECEĞİZ"

Trabzonspor’un uzun zamandan beri yönetim olarak sorun yaşadığını kaydeden Hekimoğlu, “Son 2 yıldır yönetim kurulu yarı yarıya azalmış vaziyette. Trabzonspor dünya markasıdır. Ama şu an yaşadığımız bu sıkıntı ve bu süreçten dolayı bu süreci geçirmek için çok yoğun mesai harcayarak bu kulübü Trabzon’dan yönetmeye talibiz. O yüzden Celil Hekimoğlu bugün karşınızda. Trabzonspor Türkiye’nin her tarafından yönetilebilir ama şu yaşadığımız günde bizim mesaimizin büyük bir çoğunluğunu Trabzonspor’a ayırmamız lazım. Trabzonspor’un vizyonuna, misyonuna uygun şekilde yönetmek için geceli gündüzlü çalışmamız lazım. Bu iş şu aşamada İstanbul’dan gelip giderek yapılacak işten çıktı. Bu kulübü 2-3 yıl çalışmamızla beraber inşallah tekrar gerçek Trabzonspor haline getireceğiz. Ondan sonra yine bu göreve talip olan arkadaşlara teslim edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

"CAMİA BÖLÜNDÜ, KUTUPLARA AYRILDI"

Trabzonspor’un çok dağıldığını ifade eden Hekimoğlu, “En büyük projemizin birlik olması lazım. Trabzonspor çok dağıldı. Camiamız parçalandı, bölündü, kutuplara ayrıldı. Şu an TFF nezdinde Trabzonspor iyi temsil edilemiyor. Bu yıl Trabzonspor’un en az 12-13 puanı hakemler tarafından gasp edildi. Ama bütün bunların nedeni camianın bölünmesidir. Eğer biz bu gücümüzü tüm Türkiye’ye hissettirebilseydik bu puan kayıpları olmazdı. Eğer o tribünleri tıklım tıklım doldurabilseydik o penaltılar çalınırdı. Trabzon’da sayın Cüneyt Çakır çalmadığı penaltıyı, İstanbul Beşiktaş maçında o kadar kolay çaldı. O seyirci gücüne çalmıştır. Biz takımımızı sahipsiz bıraktığımız için, yeterince sahip çıkamadığımız için eski başkanlarımız, eski değerli büyüklerimiz, küstürülüp kenarda bırakıldığı için Trabzonspor bu haksızlara karşı sessiz kaldı. Trabzonspor’a hizmet veren herkesi kucaklayacağız" şeklinde konuştu.



“TRABZONSPOR’UN BAŞKANINI TRABZONSPOR DELEGESİ BELİRLER”

“Buradan açık yüreklilikle söylüyorum; başkan adaylarına çağrımda kongreden bir gün önce hep beraber buluşalım, bir yemek yiyelim, Trabzonspor’un sorunlarını konuşalım” diyen Hekimoğlu, “Trabzon’da birleşme çağrısı yapılıyor. Ama bizim listemize bakın. Bu seçim öncesinde Başkan adaylıklarını açıklayan Hakan Kulaçoğlu aramızda, Sebahattin Çakıroğlu aramızda, yönetim kurulumuzda. Yönetim kurulunda yok ama canı gönülden eski başkan adayı Metin Aksoy kalben yanımızda. Herkes bizim yanımızda. O yüzden biz zaten birleşmeyi sağladık, birleşme burada. Birleşme dışında sadece bir kişi var. O bir kişiye ’gel beraber olalım, beraber yönetelim’ dedik. Ama bu teklifimiz reddedildi. Geçen bir açıklama duydum. Divan Başkanına açık çek verdim diyor. Ben de sayın Divan Başkanını aradım. ‘Böyle bir çek ortada yok’ dedi.

Ortada çek filan yok. Kimse algı operasyonları ile kamuoyunu yanıltmasın.

Trabzonspor için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını vurgulayan Hekimoğlu, "Ama ortada sadece diğer adayın başkanlığı üzerine kurulan birleşme çağrısı vardır. Hiçbir şekilde birlikte yönetelim anlayışı yoktur. Bunu özellikle açıklamak istiyorum. Bana yapılan yazılı olarak bir teklif var. Teklif şudur; ‘Sosyal medyada anket yapalım, bu anketin neticesine göre başkanı belirleyelim.’ Arkadaşlar olacak şey mi? Trabzonspor’un başkanını sosyal medya mı belirler? Akil adamlara soralım. Trabzonspor başkanını Trabzonspor delegesi belirler. Buradan açık yüreklilikle söylüyorum; kongreden bir gün önce hep beraber buluşalım, bir yemek yiyelim. Trabzonspor’un sorunlarını konuşalım. Kongre salonuna el ele girelim” diye konuştu.

Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu’nun yönetim listesinde şu isimler yer aldı:

"Bekir Bülbüloğlu, Hüseyin Örs, Sebahattin Çakıroğlu, Hakan Kulaçoğlu, Davut Yurttaş, Kemal Bali, Mehmet Ongan, Faruk Kanca, Ali Kemal Denizci, Mustafa Gültepe, Alper Bektaş, Süleyman Kayıkçı, Fikret Ataoğlu, Av. Hakan Orhan, Sami Kara, Sezgin Oğul, Av. Harun Kaya, Aydın Aktaş, Kenan Bilgin."

Kaynak: İHA