Filede Maçın Ardından

ANKARA - Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, Rusya'nın Zenit Kazan takımı karşısında maça yeterince konsantre olamadıklarını söyledi.

Süleymanoğlu, Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda, sahalarında Zenit Kazan'a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, "Rahatlıkla kazanabileceğimiz maçı, kendi elimizle verdik. İlk sette oynadığımız oyunu diğer setlerde devam ettiremedik. Sanıyorum rahatlama oldu. Konsantrasyon kaybından maç verdik" diye konuştu.

Bazı bölümlerde oyunu geri çevirdiklerini ancak fırsatı değerlendiremediklerini kaydeden Süleymanoğlu, "Grup birinciliği tamamen gitti. Artık ikinciliği korumak için mücadele vereceğiz" dedi.

- Salparov: "Halkbank'ın geleceği parlak"

Rus ekibi Zenit Kazan'ın liberosu Teodor Salparov ise Halkbank'ın genç oyunculardan kurulu, geleceği parlak bir takım olduğunu dile getirdi.

Takımlarındaki bazı oyuncuların ligdeki önemli bir maç nedeniyle Ankara'ya gelmediğini ifade eden Salparov, "Onların yerine oynayan oyuncularımız, her zaman forma şansı bulamayan genç oyuncular. Sanırım bu yüzden fırsatı iyi değerlendirdiler ve iyi iş çıkardılar" şeklinde konuştu.

"Daha önce bu maça gidilmeyeceği söylendiği için bir haftadır Bulgaristan'da tatildeydim" diyen Salparov, maça yeterince hazırlanamadığını belirterek, kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: AA