Orduspor Avrupa'da Moral Arıyor

Kulüp başkanı Pamuk: "Udominate'yi yenerek hem adımızı bir üst tura yazdıracağız hem de moral bulacağız"

ORDU - Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde son sıraya gerileyen Orduspor, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda gruptan çıkarak moral bulmak istiyor.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 8 haftanın geride kaldığını anımsatarak, "Maalesef 2 galibiyet ve 6 mağlubiyetimiz var. Üst üste aldığımız kötü sonuçlarla son sıraya kadar geriledik" dedi.

Ligde işlerin istedikleri gibi gitmediğini dile getiren Pamuk, ABD'li oyuncu D'Andra Moss'un takımdan ayrılmasının planlarını alt üst ettiğini söyledi.

Pamuk, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu 6. hafta maçında perşembe günü sahalarında İsveç'in Udominate takımıyla karşılaşacaklarını belirterek, "Rakibimizi yenerek gruptan çıkmak istiyoruz. Takımın morale ihtiyacı var. İnşallah Udominate'yi yenerek hem adımızı bir üst tura yazdıracağız hem de moral bulacağız. Camia olarak galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz" diye konuştu.

Avrupa'da bulacakları moralin lige yansıyacağını ifade eden Pamuk, "Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Perşembe günü her maçta olduğu gibi taraflarımızı desteğe çağırıyoruz. Bu takım hepimizin takımı. Herkes bu takıma sahip çıksın" değerlendirmesinde bulundu.

Pamuk, ABD'li oyuncu Moss'un yerini doldurmak için transfer planladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA