Kartal Açıklaması 'Ligdeki Başarımızı Kupada Da Sürdürmek İstiyoruz'

Ligde devreye 6 puan farkla lider girdiklerini söyleyen Etimesgut Belediyespor Başkanı Hasan Kartal, "Aynı başarıyı kupada da sürdürmek istiyoruz. İnşallah ikinci yarıda da aynı başarıyı göstererek 2. lige çıkarız" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ilk hafta karşılaşmasında Etimesgut Belediyespor, yarın saat 12.00’da deplasmanda İnegölspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi bir açıklama yapan Etimesgut Belediyespor Başkanı Hasan Kartal, takımına çok güvendiğini vurguladı.

Ligde devreye 6 puan farkla lider girdiklerini söyleyen Kartal, sözlerine şöyle devam etti:

"Aynı başarıyı kupada da sürdürmek istiyoruz. İnşallah ikinci yarıda da aynı başarıyı göstererek 2. lige çıkarız ve biz bunu ekip olarak çok istiyoruz. Takımımızda genel olarak pek eksiğimiz yok, ama hem kupa, hem de ligde mücadele edeceğiz. Bu nedenle devre arasında hocamızın isteği doğrultusunda birkaç transfer yapacağız. Yarın bizim için kupa günü. Ziraat Türkiye Kupası maçımız var ve deplasmanda İnegölspor ile karşılaşacağız. Tek düşüncemiz var, o da deplasmandan 3 puan ile dönmek ve kupaya galibiyetle başlamak. Takımıma çok güveniyorum. Tek kuruş borcu olmayan bir takımız. Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarının ligleri etkilemekte olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Benimki bir fikir, maçların finale kadar eleme sistemiyle devam etmesi daha mı uygun olurdu diye düşünüyorum. Ama biz kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz."

Kaynak: İHA