Uluoymak 1 Eylülspor Deplasmanda Kazandı

Gediz takımı Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü, Emet sahasında ligin lideri Emetspor’a 2-0 geriden gelip 3-2 mağlup etti. Oyuna sönük başlayan Uluoymak 1 Eylülspor, Emetspor’un 2 golüne engel olamadı ama toparlanmasını iyi bildi ve maçın skorunu 3-2 lehine çevirdi.

Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Ertürk, maçtan sonra yaptığı konuşmasında, “’Öncelikle bu galibiyetten dolayı oyuncularıma, teknik heyetime ve camiama tebrik ve teşekkür ederim. Hava güzeldi, yeni yapılan sahaları güzeldi, taraftar sayısı da çoktu lakin hoş olmayan olaylar meydana geldi. Bunu da kulübe mal etmemek lazım. İnşallah futbolun bir oyun olduğunun bilincinde seyri güzel maçların devam etmesi temennimiz. Emetspor Kulübü yöneticilerini de misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Tüm maçlardaki genel duruma bakılırsa, ligin sonu yaklaştıkça maçlardaki gerilim artacaktır. Burada iş kulüp yöneticilerine, hakemlerimizin iyi yönetimine ve futbolcu kardeşlerimizin sakinliğine düşmekte. Kalan maçların Fair-Play çerçevesinde seyri güzel olarak geçmesini temenni ediyoruz” dedi.

Gediz Sahasında oynanan maçta ise Dayınlarspor ile Erdoğmuşspor karşılaştı. Erdoğmuşspor sahada 9 kişi kalmasına rağmen rakibinden son dakikalarda bulduğu golle 1 puanı aldı.

Ligin Yeşilçay sahasında oynanılan maçında ise Yeşilçayspor evinde Muhipler Fatihspor’u geçit vermeyerek haftanın en farklı galibiyetine imza attı. Maçı 5-1’lik skorla kazandı.

Hafta sonu oynanması gereken Gediz Gençlikspor - Hisarcık Belediyespor maçı hafta içine alınmıştır.

Süper Amatör temsilcisi Yenikent Belediyespor ise evinde Kütahya Cezaevispor’u 3-1’lik skorla mağlup etti. (MA-EFE)

Kaynak: İHA