Lazio'da durum ne

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda eşleştiği İtalyan ekibi Lazio, bu yıl UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olduğu kadar kendi liginde de kötü bir performans sergiliyor...

Şampiyonlar Ligi'ne play off turundan katılan Lazio, Alman ekibi Bayer Leverkusen'e elendi ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmeye başladı.
Bu yıl UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik alan İtalyan ekibi bu maçlarda 13 gol atıp 6 gol yedi. Avrupa Ligi'nde grubunu 14 puanla lider olarak tamamlayan Lazio, İtalya Serie A'da 19 puanla 12. sırada…
Serie A'da zor günler yaşayan Lazio son 6 maçında 5 yenilgi 1 beraberlik aldı.
İtalyan takımının başında Stefano Pioli yer alıyor…

“LAZIO'YU LAZLAR KURDU”

İtalyanların köklü kulüplerinden birisi olan Lazio'yu Trabzon'dan giden lazların kurduğunun iddia eden Faruk Özak'ın bu sözleri günlerce konuşulmuştu. Hatta kulübün adının da laz-io (Io İtalyanca'da ben anlamına geliyor)yine lazlardan geldiğini söylemişti.
Şimdi Galatasaray'ın Lazio ile eşleşmesi Özak'ın o meşhur demecini yeniden gündeme gelmesini sağladı. İtalyan devi, sarı kırmızılılara rakip olur olmaz o meşhur demecin bulunduğu gazete küpürü sosyal medyada kullanıcılar arasında paylaşılmaya başlandı.