Fenerbahçe'yi hedef aldı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 360 kanalında yayınlanan Telegol Programı'nda resmi siteden yaptıkları Alex açıklaması ile ilgili konuştu.

Fenerbahçe'yi hedef aldı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 360 kanalında yayınlanan Telegol Programı'nda resmi siteden yaptıkları Alex açıklaması ile ilgili konuştu ve Astana maçı sonrasında UEFA Avrupa Ligi'ne kalmalarına rağmen eleştirilmelerine Fenerbahçe üzerinden isyan etti.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında değerlendirme açısından önyargı olduğunu söyleyen Özbek, '3 ön eleme oynayıp Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan ve kendi evinde hiç kimseye yenilmeyen Astana'yı son maçta yenemediğimiz halde UEFA Ligi'ne kaldık ama 'rezil takım', 'berbat takım' suçlamalarına maruz kalıyoruz. Fenerbahçe de Celtic'i yenemedi ve UEFA'da yoluna devam etti ama onlar harika oynadı. İşte bu zıt eleştiriler bizi üzüyor' ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'yi hedef aldı

FENERBAHÇE İLE AVRUPA LİGİ'NDE KARŞILAŞMAK İSTERİM
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile eşleşmek istediklerini kaydeden Galatasaray Başkanı, 'İnanın mesaimizin büyük bölümünü bu bize yönelik şiddetli eleştiriler, camia içindeki bazı kirli oyunlara cevap vererek zaman kaybediyoruz. Herkesten 6 ay sabır rica ediyorum. Bize 6 ay sabır gösterirlerse inanın, karşımızda kimse duramaz. Çok yol alırız çok. Fenerbahçe ile de UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final veya finalde karşılaşmayı çok isterim. Bu kupadaki ilk hedefimiz finale kalmak' dedi.

Resmi sitedeki Alex sözleri için ilk açıklama: Aziz Bey'in sahtekar demesi sizce daha büyük suç değil mi?

Resmi siteden yayınlanan ve gerçek olmadığı ortaya çıkan Alex de Souza sözleri için de konuşan Dursun Özbek, 'Fenerbahçe Başkanı bizi sahtekarlıkla suçluyor ama Türkiye'de herkes bizim resmi sitemizden, Alex'le ilgili sözlerimize eleştiri getiriyor. Biraz el insaf. Aziz Bey'in sahtekarlık demesi daha büyük suç değil mi? Basketboldaki haklılığımız anlaşılacak. Bizim suçumuz yok. Bize 2 lisans veren Basketbol Federasyonu. Biz kimseye rüşvet vermedik, sözler vermedik. Evet Alex'le ilgili yaptığımız açıklamada haddimizi aşmış olabiliriz. Belki acele ettik. Ama o yazıya son onayı ben verdim. Bize sahtekar demek, sahtekarlıkla suçlanmak çok çirkin ve ayıp. Türkiye gerçekleri yakında görecek' diye konuştu.