Orduspor, D'andra Moss'un Yerini Dolduracak

Genel koordinatör Yamakoğlu: "Moss'un yerini mutlaka doldurmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun için çalışamalara başladık"

ORDU -  Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Orduspor, hafta içi takımdan ayrılan ABD'li oyuncu D'Andra Moss'un yerine transfer yapacak.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü Oktay Yamakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeşitli nedenlerden dolayı çok önemli bir oyuncuları ile yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını söyledi.

D'Andra Moss'un Orduspor'dan ayrılarak başka bir Türk takımı ile anlaştığını belirten Yamakoğlu, "Bu oyuncunun yerini mutlaka doldurmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun için çalışmalara başladık. Hazırladığımız raporu yönetime sunduk. En kısa sürede takıma yeni bir oyuncu takviyesinde bulunup, D'Andra Moss'un yerini doldurmak istiyoruz" dedi.

D'Andra Moss'tan daha iyi bir oyuncu transfer etmek istediklerini ifade eden Yamakoğlu, "Hem ligde hem de FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele veriyoruz. Bunun için çok iyi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Açıkçası D'Andra Moss'un eksikliğini çok hissediyoruz. Bir an önce bu eksikliği giderip, takımın yeniden toparlanmasını sağlamak istiyoruz" diye konuştu.

Ligde son oynadıkları Fenerbahçe maçında ABD'li oyuncunun yokluğunu oldukça fazla hissettiklerini vurgulayan Yamakoğlu, "Özellikle sayı bulmakta sorunlar yaşadık. Zaten kısıtlı bir kadroya sahiptik. Bu oyuncunun gidişiyle daha da sıkıntı yaşamaya başladık. Bir an evvel bu sorunumuzu çözmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yamakoğlu, 17 Aralık Perşembe günü FIBA Avrupa Kupası B Grubu'ndaki son maçlarını oynayacaklarını, bu maça kadar transferi tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA