Özel Sporculardan Kaymakam Günlü'ye Ziyaret

Türkiye Basketbol Şampiyonası’nda 4’üncü olan Manavgat Dr. Hüseyin Vural iş okulu basketbolcuları kaymakam Nazmi Günlü’yü ziyaret etti.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından Türkiye genelinden 52 takımın katılımıyla düzenlenen ve finalleri İzmir’de gerçekleştirilen Türkiye Özel Sporcular Basketbol şampiyonasında 48 rakibini geride bırakarak Türkiye 4.sü olan Manavgat Dr. Hüseyin Vural İş Okulu Basketbol takımı sporcuları Manavgat kaymakamı Nazmi Günlü’yü ziyaret etti.

Ziyarette Manavgat Dr. Hüseyin Vural İş Okulu Müdürü ve Özel Sporcular Federasyonu Antalya Temsilcisi Şerafettin Çetin, Basketbolcuları şampiyonaya hazırlayan aynı zamanda Basketbol Antrenörü olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik ve Manavgat Kaymakamlığı Engelliler Koordinatörü Guddusi Aydın hazır bulundu.

Özel sporcuların ziyaretinden son derece memnuniyet duyduğunu belirten Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, özel sporculardan daha iyi dereceler beklediğini belirtirken, özel sporcular da kaymakam Günlü’ye gelecek yıl yapılacak şampiyonada ilk 3 içerisinde yer alacaklarına dair söz verdiler.

Kaynak: İHA