Birlik Nakliyat Düzyurtspor, İzmir'e Galibiyet İçin Gidecek

TRABZON - Spor Toto 3. Lig 1. Grup erteleme maçında deplasmanda Cizrespor'u 1-0 yenen Birlik Nakliyat Düzyurtspor, hafta sonu deplasmanda Tire 1922 Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, ligde istedikleri sırada bulunmadıklarını belirterek, "Maçtan maça giden yoğun bir trafik yaşıyoruz. Futbolun adında olan şeyler fakat bu sezon sıkça yaşadığımız durum oldu. Cizrespor galibiyeti sevincini yaşamadan diğer maçımıza gideceğiz" dedi.

Uzun haftalardır süregelen beraberlik serilerine Cizrespor maçıyla son verdiklerini ifade eden Ortakudaş, "Sırada son maçımız var. Devreyi istediğimiz gibi kapatabilirsek, ikinci yarı çıkışa geçmeyi planlıyoruz. Tire 1922 Spor devrenin en başarılı takımı olduğunu aldığı 9 galibiyetle gösterdi. Biz de kendilerine dördüncü mağlubiyetlerini yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

Ortakudaş, karşılaşmaya Cizrespor galibiyeti moraliyle çıkacaklarını kaydederek, "İzmir'e yorgun ve moralli gidiyoruz. Zor maç olacak fakat biz zor maçların takımıyız. Zevkli bir karşılaşma olacak. Umarım düşüncelerimizi sahaya ve skora yansıtabiliriz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA