Avrupa Ligi yanıyor

Kupa 2'de grup aşaması, bu akşam oynanacak 24 maçla son bulacak. Bazı gruplarda 2. tura çıkacak ekipler şimdiden belli. Bazılarında ise heyecan fırtınası son sürat devam ediyor. J Grubu'nda son sıradaki Azeri ekibi Karabağ'ın bile gruptan çıkma şansı bulunuyor. Fiorentina, Club Brugge, Marsilya, Anderlecht, Monaco gibi ekipler turnuvaya havlu atabilir.

Avrupa Ligi yanıyor
Avrupa Ligi'nde grup heyecanı, 17 Eylül'de oynanan maçlarla başlamıştı. Gruplarda 5 karşılaşma geride kaldı, bu akşam takımlar son mücadeleye çıkacaklar. Birçok grupta ilk iki sıra belli, bazılarında sadece liderlik mücadelesi yaşanıyor. Ancak 5 grup var ki hayacan fırtınası son sürat devam ediyor.

D GRUBU: SADECE NAPOLİ RAHAT
İtalyan devi Napoli 5'te 5 yaparak zirveyi garantiledi. İkincilik için 3 takımın da şansı var. Midtjylland, Club Brugge'ü yenerse, 2. sırayı kapacak. Bu karşılaşma berabere biterse, Napoli deplasmanında galip gelmesi halinde Legia gruptan çıkacak. Eğer Club Brugge, Midtjylland'ı yenerse, ikili averajda üstünlüğe sahip olduğu için Legia'nın galibiyetine rağmen Belçika ekibi üst tura çıkacak.

F GRUBU: MARSİLYA ZİRVE İÇİN
Braga üst turu garantiledi. Bu akşam Groningen'den 1 puan alırlarsa lider olacaklar. Bunu başaramazlar ve Marsilya da Liberece'i yenerse, zirve Fransız ekibinin olacak. Eğer Liberec kazanırsa, Marsilya bu kez turnuvaya havlu atacak.
Avrupa Ligi yanıyor

I GRUBU: FİERONTİNA'YA 1 PUAN YETİYOR
İsviçre ekibi Basel, lider olarak 2. tura yükseldi. Fiorentina'ya 1 puan yetiyor. Belenenses, Fiorentina'yı yener, Lech de Basel'i devirirse işler karışacak. Belenenses ve Lech grubu 8 puanla bitirecek. İki ekip arasındaki maçlar 0-0 bittiği için genel averaja bakılacak. Şu anda Lech Poznan'ın -3, Belenenses'in -5 averajı var. Basel'in Lech'i yenmesi durumunda ise, Fiorentina karşısında alacağı galibiyet Belenenses'i turlatacak.

J GRUBU: KARABAĞ İLE ...
Birçok farklı senaryonun olduğu gruplardan biri. Tottenham, ilk ikiyi garantiledi, son maçla alacağı beraberlik zirve için yeterli olacak. Anderlecht, Karabağ'ı devirirse, diğer maçın skoruna bakmaksızın üst tur biletini alacak. Karabağ'ın Anderlecht'e çelme takması halinde, Tottenham galibiyeti Monaco'ya 2. turu getirecek. Şu anda son sırada bulunan Azeri ekibi Karabağ, Anderleht karşısında zafer elde ederse, Monaco'nun da yenilmesi halinde 2. olup tarih yazacak.
Avrupa Ligi yanıyor

L GRUBU: AUSGSBURG MUCİZE PEŞİNDE 

İspanyol ekibi Athletic Bilbao gruptan lider olarak çıktı. İlk maçta Partizan'a evinde 3-1 yenilen Augsburg'a üst tur için deplasmanda en az 3 farklı zafer ya da 3-1 veya daha çok gol atarak alacağı 2 farklı galibiyetler gerekiyor.