Akçaabat Tütünspor Antrenörü Seis Açıklaması

"Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor karşısında düşüncelerimizi eyleme geçirebilirsek keyifli bir maç olur"

TRABZON - Erkekler Hentbol Süper Lig'de, cumartesi günü deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile karşılaşacak Akçaabat Tütünspor'un antrenörü Sami Seis, geride kalan haftalara göre daha iyi durumda olduklarını söyledi.

Seis, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Lige başlarken öncelikli amacımız kalıcı olmaktı. Aynı düşünceyle devam ediyoruz" dedi.

Sezona talihsizliklerle başladıklarını dile getiren Seis, "Önemli oyuncuların sakatlığı belimizi bükmüştü. Şimdi biraz daha hazırız. İyi oynamaya başladık. Başta, dengimiz takımları yenmek en büyük amacımız" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'un güçlü bir takım olduğunu kaydeden Seis, "Zor bir maça çıkacağız zira rakibimiz ligin ikincisi olan bir ekip. Biz bu maçta elimizden geleni yapacağız. Umutluyuz. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor karşısında düşüncelerimizi eyleme geçirebilirsek keyifli bir maç olur. Kolay teslim olmadan, kendi oyunumuzu rakibimize kabullendirmeye ve amacımızı gerçekleştirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Ligde 11 maçta 3 galibiyetle 6 puan toplayan Akçaabat Tütünspor, 11. sırada bulunuyor. Ankara ekibi ise 8 galibiyet ve 1 beraberlikle, 17 puanla 2. sırada yer alıyor.

Kaynak: AA