Fenerbahçe'de 2. Persie krizi!

Van Persie-Pereira arasındaki problem tatlıya bağlanmıştı. Dün yeni bir kriz yaşandı.

Vitor Pereira, sezonun ilk haftalarında hazır olmadığı gerekçesiyle Robin van Persie’yi yedek bırakmıştı. Bu nedenle ikilinin arasında gerilim yaşanmış, 5. haftadaki Bursaspor maçında kriz tam anlamıyla patlak vermişti. Hollandalı yıldız, oyuna girerken kendisine taktikler veren Pereira’yı adeta fırçalamış, ardından takımına galibiyeti getiren golü atmıştı. Kriz daha sonra tatlıya bağlandı. Kazanılan hemen her maçın ardından Van Persie ve Pereira birbirlerine sarılarak galibiyeti kutladı. Ancak dün akşam krizde 2. perde yaşandı.

Yerinden kıpırdamadı

Van Persie maça ilk 11’de başladı. İlk yarı 0-0 bitince Pereira devre arasında değişikliğe gitti. Ancak çıkan ismin Van Persie olması, herkesi şaşırttı. 32 yaşındaki forvet de kenara alınmasına sinirlendi. Bir süre daha soyunma odasında kalan RvP, 58. dakikada geri döndü. Hollandalı süperstar, kulübeye oturarak moralsiz ve üzgün bir şekilde maçı takip etti. Fenerbahçe pozisyona girdiğinde, kulübedeki herkes heyecan yaşarken, Van Persie yerinden kıpırdamadı.

Artık herkes yazıyor

32 yaşındaki forvetin adı son dönemde Barcelona ile anılıyor. Hatta Hollanda basınına göre Katalan kulübü, Van Persie’nin menaceriyle görüştü ve anlaşma bile sağladı. Yıldız golcünün Ocak’ta ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu...