'Kavgayı önlemek için...'

Kevin Grosskreutz, hakkındaki kavga iddialarına, Instagram hesabından bir açıklama yaparak cevap verd

Geçen haftayı ailesinin ve arkadaşlarının yanında memleketi Dortmund'da geçirdiğini belirten 27 yaşındaki oyuncu, kulübü Galatasaray tarafından kendisine verilen antrenman programını her gün yerine getirdiğini, bunu da altyapısında yetiştiği VFL Kemminghausen Kulübünün antrenman alanında yaptığını belirtti.

"Koşu yaptığım sırada annem ile bir kadın arasında kavga yaşandığını fark ettim. Bunun üzerine toplam 6 kişinin karıştığı kavgayı sonlandırmak için tabii ki araya girdim" ifadesini kullanan Grosskreutz, olayın ardından iki tarafın da polisi çağırdığını kaydetti.

Salı günü sabahı kendisi hakkında sözde adam yaralamaktan şikayette bulunulduğunu öğrendiğine işaret eden tecrübeli futbolcu, ancak bunu karşı tarafın dün geri çektiğini aktardı.

"Bir kadına vurmam"

Grosskreutz, "Hiçbir zaman bir kadına vurmak şöyle dursun, Kung Fu tekmesi atmamam" ifadesini kullandı. Ancak söylenenlerin söylendiğini, yazılanların da yazıldığını ve bir olumsuz manşetin de atıldığını belirten Galatasaraylı futbolcu, "Sadece şunu söyleyebilirim. Tanınmış ailelerde yaşanan sorunların bir spor sahasında yaşanması insani ve buna rağmen trajik" değerlendirmesinde bulundu.

Hata yaptığında bunun sorumluluğunu aldığını ve kendisini medyanın bir kurbanı olarak göstermek istemediğini vurgulayan Grosskreutz, şimdi de kınanması gereken bir şey yapmadığı gerçeğiyle sorumluluğu üstlendiğini belirtti.