Akçaabat Tütünspor Antrenörü Seis Açıklaması

"Lige yeni çıkmış ekip olarak tüm zor şartlara rağmen, son haftaya kadar lige tutunmaya çalışacağız"

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Akçaabat Tütünspor'un antrenörü Sami Seis, zor şartlara rağmen son haftaya kadar lige tutunmaya çalışacaklarını söyledi.

Seis, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kötü gidişata son vermek istediklerini belirtti.

Ligin yeni ekibi olarak tecrübe kazanmalarının zaman alacağını dile getiren Seis, "Dengimiz takımlara karşı kazanıp, tecrübeli ekipler karşısında da puan arayışında olacağız. Bugüne kadar yeterince başarılı olamasak da bu olmayacağız anlamına gelmiyor. Sezon başında yaşadığımız sıkıntılar, oyun planında başarılı olmamızı engelledi. Lige yeni çıkmış ekip olarak tüm zor şartlara rağmen, son haftaya kadar lige tutunmaya çalışacağız" diye konuştu.

Hafta sonu ligde Trabzonspor'la yapacakları maça değinen Seis, "Renkli bir müsabaka olsun istiyoruz. Bu maçta tüm gücümüzü oyuna yansıtmaya çalışacağız. Puanlar almak istiyoruz, zira ihtiyacımız var. Düşündüğümüz gibi oynayabilirsek mücadeleden kayıpsız ayrılırız ama rakibimiz güçlü bir ekip. Centilmenlik anlayışı içerisinde iyi bir maç olmasını temenni ederim" şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak: AA