Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği’nde üst üst alınan kötü sonuçların ardından antrenör Vedat Mekik’le yollar ayrıldı.

Son olarak hafta sonu sahasında Bartın Polisgücü takımına 3-2 mağlup olan Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği takımında kulüp yönetimi antrenör Vedat Mekik’ten istifasını istedi.

Sezon başında takımın başına gelen ve karşılıklı mutabakatla sözleşmesi feshedilen Mekik’in ayrılmasının ardından takım yardımcı antrenör Saynur Topal yönetiminde maçlarına devam edecek.

Kulüp Başkanı Nizamettin Yılmazer, play-off hedefi doğrultusunda çıktıkları yolda, üst üste aldıkları mağlubiyetlerin ardından antrenör Vedat Mekik’in takımın önünü açmak için ayrılmak istediğini belirtmesinin ardından kendilerinin de istifayı uygun görerek kabul ettiklerini söyledi.



Sözleşmenin çift taraflı anlaşarak fesh edildiğini kaydeden Yılmazer, takımın yardımcı antrenör Saynur Topal’la yoluna devam edeceğini, eksik olan bölgelere 2 oyuncunun transferi için çalışmalara devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA