Saha bir anda karıştı... Hadi lan işine bak

Fenerbahçeli oyuncu Gökhan Gönül, Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu ile yaşadıkları tartışmayı anlattı.

Saha bir anda karıştı... Hadi lan işine bak
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Trabzonspor’u sahasında 2-0 yenen Fenerbahçe’de maç sonu Gökhan Gönül sitem dolu açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor'u sahasında 2-0 yenen Fenerbahçe'de maç sonu Gökhan Gönül, maç sonrası Trabzonspor teknik sorumlusu Sadi Tekelioğlu ile arasında yaşananları anlattı. Gönül bir pozisyonda sakatlanan Trabzonsporlu futbolcuyu yerden kaldırmaya çalışırken Tekelioğlu'nun yerini terk ederek yanına kadar geldiğini belirterek kendisine "Hadi lan işine bak" dediğini iddia etti.

Maçın son 10 dakikasında yaşanan gerilimlerde, bordo-mavili takımın teknik direktörü Sadi Tekelioğlu ile tartışma yaşayan Gökhan, yaşananları anlattı.

Tecrübeli Fenerbahçeli futbolcu, şu açıklamaları yaptı;

"Birçok kişi benim sahadaki duruşumu bilir. Yenilsem bile rakibi tebrik ederim. Kavga çıksa bile yatıştırmaya çalışırım. Bu akşam iki futbolcu, birbirine sert girince rakibin teknik direktörü kendi yerini terk edip sahaya müdahale etmeye çalışıyor. Ben hocaya gidip, "Hocam bari sen yapma bari" diyorum o bana "Hadi lan işine bak" diyor.
Burada maç öncesi söylediklerini, saha içinde de yapsınlar. Orada yaşananlar açıklığa kavuşsun diye gelip bu konuşmayı yaptım. Zaten o bana o sözleri söyleyince ne dedim, ne oldu bilmiyorum. Bazen biz de o gerilimle kendimizi kaybediyoruz.

Takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Taraftarların da desteğini arkamıza alıp güzel bir galibiyet aldık."

Kaynak: İHA