Hamza Hamzaoğlu'ndan Sneijder'e sert cevap!

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder’in kendisi hakkındaki hakkındaki açıklamalarına, "Bu, zayıf karakterlerin işidir" diye cevap verdi.

Hamza Hamzaoğlu'ndan Sneijder'e sert cevap!
Galatasaray'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu, Wesley Sneijder'in 'Onun döneminde çalışmıyorduk' sözlerine cevap verdi.

TV 360 kanalında yayınlanan Telegol programına katılan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Sneijder ile ilgili olarak, 'Sneijder ile aramızda bir problem yoktu. Hayret ve şaşkınlıkla bakıyorum. Kolay bir iş, başkasının üstüne yıkmak ama olsun. Bu zayıf karakterlerin işidir. Yönetimden birinin söyleteceğini sanmam. Oyuncu bu cüreti bir yerden güç almazsa bulamaz. Ben bütün olumsuzlukları kabul ediyorum' dedi.

'BU YORUMLARI, BU OLAYLARI GÖRÜNCE ALLAH'A ŞÜKÜR EDİYORUM, DOĞRU ZAMANDA AYRILMIŞIM'
Arkasından iş çevrildiğini vurgulayan Hamzaoğlu, 'Bu yorumları, bu olayları görünce Allah'a şükür ediyorum, doğru zamanda ayrılmışım. Ben tazminat maddesi koydurmadım. Ayrılmak isteyen insanlara 'Madde var ayrılmam' demem. İstemiyorlarsa ayrılırdım, ayrıldım da' diye konuştu.

'BEN GÖREVE GELSEYDİM TAKIMIN BAŞINDA MAÇA ÇIKARDIM'

Mustafa Denizli'nin Atletico Madrid maçında takımın başında olmamasını ile ilgili olarak ise Hamzaoğlu, 'Ben göreve gelseydim takımın başında maça çıkardım. Orada Taffarel duracağına kenarda, Mustafa hoca dursaydı. Bu maç bu kadar önemli miydi' şeklinde tepkisini ortaya koydu.

'ANTALYA VE ATLETICO MADRID MAÇINI KAZANACAKTIM BELKİ DE. O ZAMAN NE YAPACAKLARDI'
Galatasaray yönetimi hakkında ise Hamzaoğlu, 'Beni neden apar topar gönderdiler? Antalya ve Atletico Madrid maçını kazanacaktım belki de? O zaman ne yapacaklardı. Ya hiç önemli değil, biz vurulmuşuz önemli değil. Ben herkese hakkımı helal ediyorum' şeklinde konuştu.

Hamza Hamzaoğlu'ndan Sneijder'e sert cevap!Sneijder: Taktiğimiz yok! Hamza Hamzaoğlu'ndan Sneijder'e sert cevap!Hamza Hamzaoğlu'ndan Sneijder'e ağır cevap

Kaynak: İHA