Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başarısı Serisi

KONYA - Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün voleybol ve güreş takımları haftayı başarılı sonuçlarla kapattı.

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig A Grubunda mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, Maliye Okulları, Isparta Sportif Gençlik, Tofaş Spor ve PTT gibi güçlü rakiplerini yenerek, oynadığı son 4 maçı kazandı. Takım, galibiyet serisini bozmadı.

Ligin 5. haftasında konuk ettiği grubun güçlü takımlarından PTT Spor’u 3-0 yenip, Adana Byz Algomed Sporun ardından 11 puanla 2. sıraya yerleşen Konya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, mücadelenin yüksek olduğu ilk seti 25-22 kazandı. İkinci sete düşük bir tempo ile başlayan Belediyespor, farkın 5 sayıya kadar çıktığı sette sonradan vites yükselterek farkı kapattı ve ikinci seti 25-21 kazandı. Üçüncü sette de üstünlüğünü devam ettiren takımımız, seti 25-22, maçı da 3-0 alarak seriyi devam ettirdi.

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, Ligin 6. hafta maçında şehrimizin diğer bir temsilcisi olan Seydişehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

- Güreş takımı, Güreş Süper Liginin zirvesinde

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen ve birden fazla şehirde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen Güreş Süper Liginin 2. haftası güreşseverlerin yoğun ilgisi ile devam etti.

Güçlü rakibi Kasımpaşa ile karşılaşan Konya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, müsabakaları 5-4 kazanarak, ikinci haftayı da galibiyetle kapattı. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakalarda üstün performans sergileyen güreşçilerimiz bu sonuçla 2. haftayı da galibiyetle kapatarak ligde zirveye yerleşti.

Kaynak: AA