Futbolcular'dan Başkan Yılmaz'a Galibiyet Sözü

Bal Ligi 3.Grup’ta mücadele eden Tercan 17 Şubat spor futbol takımı oyuncuları, teknik heyeti ve yönetimi Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’ı ziyaret etti.

Kendilerine desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Yılmaz’a teşekkür eden yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Pazar günü oynayacakları Aşkale spor maçı için galibiyet sözü verdi. Kulüp Başkanı Ömer Macit teknik heyet ve oyuncular Aşkale spor maçında galip gelerek bu galibiyeti Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’a ve Tercan halkına armağan edeceklerini belirterek ilk üç haftadaki olumsuz tabloyu telafi ederek kaybettiğimiz puanları geri alacağız bize emeği geçen herkese teşekkür ederiz dediler.

Tercan 17 şubat spor futbol takımı oyuncuları teknik heyeti ve yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz, Pazar günkü maçtan galibiyet beklediğini ve takıma güvendiğini belirterek, “Tercan halkı ve bizler bu takıma destek olduğumuz sürece bu takım daha iyi yerlerde olacaktır. Benimde desteğim her zaman olduğu gibi devam edecektir.Tüm Tercan halkını Pazar günü maça davet ediyorum.” diyerek futbolculardan galibiyet sözü aldı.

Kaynak: İHA