Bayern Münih ilk kez...

Almanya Birinci Futbol Ligi’nin (Bundesliga) 11. haftasında, deplasmanda Eintracht Frankfurt ile golsüz berabere kalan Bayern Münih, liderliğini korudu.

Bundesliga’da 10 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Bayern Münih, 11. haftada Frankfurt ekibiyle 0-0 berabere kalarak galibiyet serisini sonlandırdı. İlk kez puan kaybeden Bavyera ekibi, 31 puanla liderliğini sürdürdü.

Borussia Dortmund, deplasmanda Werder Bremen’i 3-1’lik skorla geçti. Dortmund ekibi, Weser Stadı'nda oynanan karşılaşmadan Marco Reus (2) ve Henrikh Mkhitaryan'ın golleriyle 3-1 galip ayrıldı. Werder Bremen'in tek golü Anthony Ujah'tan geldi.

Puanını 26'ya yükselten ve ikinci sıradaki yerini koruyan Borussia Dortmund, lider Bayern Münih ile arasındaki farkı 5'e indirdi. Werder Bremen ise 10 puanla 16. sıraya geriledi.

Borussia Mönchengladbach deplasmanda Hertha Berlin'i 4-1 mağlup ederek üst üste 6. galibiyetini aldı. Bu sezon 5. hafta sonunda puansız son sırada bulunan yeşil-siyahlılar, 6 maçlık galibiyet serisi yakalayarak 18 puan topladı ve 5'inciliğe yükseldi. Hertha Berlin ise 17 puan ve averajla 6. sırada yer aldı.