Kasımpaşa-Galatasaray maçı sona erdi

Galatasaray, yeni teknik direktörü Mustafa Denizli yönetimindeki ilk sınavına Kasımpaşa karşısında çıktı.

Kasımpaşa-Galatasaray maçı sona erdi
Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta maçında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Recep Tayyip erdoğan Stadı'nda oynanan zorlu mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi,

Mustafa Denizli ile ilk maçına çıkan Galatasaray, Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'a takılmasının ardından siyah-beyazlılarla puan farkını sadece 1 puan azaltabildi.

Galatasaray'ın golleri 13. dakikada Burak Yılmaz ve 51. dakikada Hakan Balta kaydetti. Kasımpaşa'nın golleri ise 32. dakikada Hakan Arslan ve 76. dakikada Titi'den geldi.

Bu beraberliğin ardından Galatasaray puanını 23 yaptı ve 29 puanı olan Beşiktaş ile farkı azaltamadı. Kasımpaşa da 20 puana ulaştı.

Kasımpaşa-Galatasaray maçı sona erdi

MUSTAFA DENİZLİ'NİN KADRO TERCİHİ


Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından ligdeki Antalyaspor ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid müsabakalarına Claudio Taffarel yönetiminde çıkan sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa önünde Mustafa Denizli idaresinde sahadaki yerini aldı.

Sarı-kırmızılı ekibin başında ilk maçına çıkan Mustafa Denizli, oyuncu tercihlerinden çok pozisyon tercihleriyle dikkati çekti. Denayer'in sakatlığı sonrası sağ bekte Sabri Sarıoğlu'nu kullanan tecrübeli çalıştırıcı, stoperde Semih Kaya ve Aureline Chedjou'ya forma verdi.

Carole'ün sakatlığı sonrası sol bekte forma şansı bulan Olcan Adın, Denizli'nin tercihleri arasına giremeyip yedek soyunurken, son dönemde stoper oynatılan Hakan Balta ise yeniden eski pozisyonuna çekilerek, sol bekte görev aldı.

Ayrıca, Selçuk İnan'la birlikte ön liberoda değişimli olarak görev alan iki oyuncudan hem Bilal Kısa hem de Jose Rodriguez yedek soyunurken, Denizli'nin bu pozisyonda tercihi Emre Çolak oldu.

Öte yandan, henüz yardımcıları açıklanmayan Denizli'nin yanında, kondisyoner Stefano Morreno ve kaleci antrenörü Claudio Taffarel yer aldı.

Kasımpaşa-Galatasaray maçı sona erdi

HAKAN VE PODOLSKI MAÇA YETİŞTİRİLDİ!

Galatasaray'da sakatlkıları bulunan oyunculardan Hakan Balta ve Lukas Podolski, Kasımpaşa maçına yetiştirildi.Antrenmanda yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle Kasımpaşa önünde forma giyip giyemeyecekleri merakla beklenen iki oyuncu, takımın son idmanında yer alıp, bugün de 11'de sahaya çıktılar.

Sarı-kırmızılı ekipte, tedavileri süren Hamit Altıntop, Lionel Carole ve Jason Denayer, kadroda yer almadı. Öte yandan, Jem Paul Karacan ve Koray Günter maç kadrosuna alınmadılar.


Kasımpaşa-Galatasaray maçı sona erdi

GALATASARAY'DA SNEIJDER, PODOLSKI VE BURAK İŞBİRLİĞİ


Karşılaşmaya ev sahibi Kasımpaşa daha etkili başladı. Maçın başında sıkça Galatasaray kalesine gitmeye çalışan Kasımpaşa, geri dörtlüsünü arkada sağlam tutarak açık vermemeye çalıştı. Ancak Galatasaray ilk ciddi tehlikesinde golü buldu. Maçın 13. dakikasda Wesley Sneijder'in sol kanattan ortasında Lukas Podolski top dışarı çıkmadan kafayla Burak Yılmaz'a pasını çıkardı. Burak çizginin hemen önünde topa dokunarak Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Kasımpaşa-Galatasaray maçı sona erdi

KASIMPAŞA, SABRİ SARIOĞLU'NUN KANADI KULLANDI!

Galatasaray'ın öne geçmesinin ardından Kasımpaşa zaman zaman risk alarak çok adamla rakip kaleye gitmeye başladı. Sarı-kırmızılı savunma, Kasımpaşa'nın baskısı sırasında çok zorlanırken, özellikle Sabri Sarıoğlu'nun kanadını Kasımpaşa etkili kullandı.

Kasımpaşa-Galatasaray maçı sona erdi

TARTIŞILAN POZİSYON! GOL MÜ, DEĞİL Mİ?

Arka arkaya tehlikeler yaşatan Kasımpaşa'da ceza alanına yapılan ortayı Eren kafayla indirdi. Muslera'yı geçen topu Donk kaleye gönderdi. Üst direğe çarpıp yerden seken top oyun alanına döndü. Hakem oyunu devam ettirirken Kasımpaşalılar gol beklentisi içine girdi, ancak karar değişmedi.

Kasımpaşa-Galatasaray maçı sona erdi

KASIMPAŞA ARADIĞI GOLÜ BULDU!

Ataklarını arttırarak devam Kasımpaşa, 32. dakikada beraberliği buldu. Hava topunda Sabri'den topu alan Adem ceza alanına yaklaştı, yanındaki Eren'i gördü. Eren'in şutu savunmadan sekince Muslera yanıldı. Hakan Arslan pozisyonu iyi takip etti ve önüne gelen topu kafayla ağlara gönderdi. İlk yarının sonlarına doğru Kasımpaşa yine Galatasaray'a göre daha etkili olurken, soyunma odasıan eşitlikle gidildi.

Kasımpaşa-Galatasaray maçı sona erdi

MUSTAFA DENİZLİ'NİN JOSE RODRIGUEZ KARARI

Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, ikinci yarıya değişikle başlamayı tercih etti. Emre Çolak'a ikinci yarıda şans vermeyen Mustafa Denizli, İŞspanyol futbolcu Jose Rodriguez'i sahaya sürdü.

Kasımpaşa-Galatasaray maçı sona erdi

CHEDJOU ORTALADI, HAKAN BALTA GOLÜ ATTI!

İkinci yarıya daha etkili başlayan Galatasaray, seri paslşamalarla Kasımpaşa yarı sahasında boş alan yaratmaya çalıştı. dakikalar 51'i gösterdiğinde Galatasaray atağında Selçuk ceza alanında vurdu kaleci çeldi, Semih vurdu direkten döndü, Podolski vurdu ama top savunmadan sola açıldı. Chedjou sol kanattan ortasını kale ağzına kesti. Hakan dokundu ve golü buldu. Bu golle Galatasaray yeniden öne geçmeyi başardı.

Kasımpaşa-Galatasaray maçı sona erdi

ÇALIMBAY, SCARIONE KOZUNU KULLANDI!

Galatasaray'ın yeniden öne geçmesinin ardından Kasımpaşa, beraberlik için yüklenirken, teknik direktör Rıza Çalımbay eşinin doğumu nedeniyle iki gün hastanede olan idmanlara çıkmayan Scarione'yi kulübeden çağırarak 58'de Erhan Kartal'ın yerine sahaya sürdü. Tunay Torun'un yerine de Del Valle oyuna dahil oldu.

Kasımpaşa-Galatasaray maçı sona erdi

ADEM BÜYÜK MÜTHİŞ GETİRDİ, TITI GOLÜ BULDU!

Kasımpaşa'da Scarione, Galatasaray kalesinde tehlikeler yaratırken, sarı-kırmızılılar da rakibinin arkada boşlukları iyi kullanamaya çalıştı. Galatasaray boşlukları değerlendiremezken, Kasımpaşa skorda dengeyi yeniden sağladı. 76. dakikada Adem sağdan topu taşıdı. Kale ağzına çıkardığı pasta Scarione vurdu ama top sola açıldı. Orada Del Valle topu aldı ve Titi'ye pasını verdi. Titi de açısı dar olmasına karşın döndü, vurdu ve top ağlarla buluştu.

MAÇTAN DAKİKALAR

MAÇ SONA ERDİ
93'Scarione sağda topla buluştu. Kale ağzına çıkardığı topu Eren'den önce Chedjou kesti. Çok kritik bir hamleydi.
92'Maç kaldığı yerden yeniden başladı.
91'Eren'in tedavisi için oyun şu anda durdu.
91'Maçın sonunda +4 dakika eklendi.
90'Eren gelen kornere iyi yükselip vurdu ancak top auta çıktı. Eren sırtının üzerine düştüğü için sakatlık yaşıyor şu an.
89'Kasımpaşa kontra ile geldi. Scarione taşıdığı topu ortaya çıkardı. Abdullah vurdu. Savunmadan seken topu son olarak Jose kornere gönderdi.
88'Sneijder solda topla buluştu. Aut çizgisi üzerinde son anda ortasını yaptı. Top üst direğe çarparak oyun alanı dışına çıktı.
87'Sneijder kaptığı topu bekletmeden savunmanın arkasına sarkıttı. Burak koştu ancak Ramazan kalesini terk edip topu uzaklaştırdı.
86'Kasımpaşa'da da Adem çıkıyor. Abdullah oyunda.
85'Galatasaray'da Hakan Balta yerini Olcan Adın'a bırakıyor.
84'Maçta tempo yükseldi. Top adeta bir o kalede bir bu kalede.
83'Podolski yine soldan geldi. Sert bir şut çekti. Ramazan kornere gönderdi. G.Saray kornerden sonuç alamadı.
82'Podolski solda topla buluştu. Ceza alanına doldurdu. Ancak Ramazan çıktı ve topu aldı
81'Castro sağdan bindirdi. Ceza alanına ortasını yaptı. Eren iyi yükseldi ancak vuruşu Muslera'da kaldı.
80'Selçuk savunmanın arkasında topla buluştu. Bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak öncesinde ofsayt bayrağı kalktı.
79'Scarione soldan korneri kullandı. Eren kale ağzında kafayı vurdu. Arka direğe inen topu Adem tamamladı. Muslera kornere çeldi. Kornerden ise ev sahibi ekip sonuç alamadı.
78'Scarione ceza alanı dışından vurdu. Muslera çıkardı topu.
77'Donk orta alanda Sneijder'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.
77'Adem sağdan topu taşıdı. Kale ağzına çıkardığı pasta Scarione vurdu ama top sola açıldı. Orada Del Valle topu aldı ve Titi'ye pasını verdi. Titi de açısı dar olmasına karşın döndü ve vurdu. Top ağlarla buluştu.

76'GOL! Titi attı beraberlik geldi.
75'Selçuk, Donk'a yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.
74'Scarione'nin savunmanın arkasına attığı pasa Hakan koştu ancak top hızlıydı ve Muslera'da kaldı.
73'Semih soldan kaçan Hakan'ı düşündü. Ancak Hakan rakip yarı sahanın sol bölümünde topu oyun alanı içinde tutamadı.
72'Korneri paslaşarak kullanan Kasımpaşa'da Eren ceza alanı içinde kafayı vurdu. Top auta çıktı.
71'Del Valle yine soldan ceza alanına girdi. İçeriye çevirdiği top Sabri'den kornere çıktı.
70'Del Valle soldan geldi. Pasını verdi. Veigneau ortaladı. Semih kafayla uzaklaştırdı. Devam eden pozisyonda Kasımpaşa yararlanamadı.
69'Yasin Öztekin yerini Sinan Gümüş'e bıraktı.
68'Donk'un pasında Eren ceza alanında topla buluştu. Eren tek pasta Scarione'nin önüne bıraktı. Onun vuruşu yandan auta çıktı.
67'Del Valle soldan ceza alanına girdi. Sıfıra inip topu çevirdi ancak top auta çıktı.
66'Jose usun pasla Burak'ı düşündü ancak savunmada Titi dikkatliydi ve topun sahibi oldu.
65'Kasımpaşa hazırlık pasları ile çıkmaya çalışıyor.
64'Scarione soldan ceza alanına girmek istedi ancak Chedjou izin vermedi.
63'Ceza alanına gelen ortada karambol yaşandı. Devam eden atakta Eren yerde kaldı, penaltı beklentisi oluştu ancak hakem devam dedi.
62'Kasımpaşa Galatasaray sağ bölümünden serbest vuruş kullanıyor.
61'Del Valle soldan ortaladı. Eren penaltı noktasından kafayı vurdu. Top üstten auta çıktı.
60'Kasımpaşa serbest vuruşunda Eren vurdu, barajdan döndü. Dönen topu Adem tamamladı ancak şutu az farkla auta çıktı.
59'Tunay Torun da yerini Del Vall'ye bıraktı.
58'Kasımpaşa'da Erhan Kartal yerini Scarione'ye bıraktı.
57'Tunay sağdan ilerledi. Arka direğe ortaladı. Orada Sabri topu iyi takip etti ve uzaklaştırdı.
56'Adem ceza alanı dışından vurdu ancak top çerçeveyi bulamadı.
55'Sneijder sol çaprazdan kaleyi düşündü. Vuruşu üstten farklı şekilde auta çıktı.
54'Castro'nun savunmanın arkasına attığı topu Donk kafayla indirdi. Eren yükseldi ve kafayı vurdu. Muslera topu kurtarmakta zorlanmadı.
53'Castro sağdan ortaladı. Adem yükseldi, kafayı da vurdu, top Muslera'da kaldı.
52'Galatasaray atağında Selçuk ceza alanında vurdu kaleci çeldi, Semih vurdu direkten döndü, Podolski vurdu savunmadan sola açıldı. Orada Chedjou topu alıp kale ağzına kesti. Hakan dokundu ve golü buldu.
51'GOL! Hakan Balta attı!
50'Selçuk ceza alanı dışı sağ çaprazından vurdu. Savunmaya çarpan top kornere çıktı.
49'Tunay biraz önce aldığı darbe nedeniyle yeniden kenara geldi. Kontrolün ardından sahaya döndü.
48'Podolski ceza alanı dışından aldığı topu önce göğsüyle yumuşattı ardından sert vurdu ama Ramazan başarılıydı.
47'Yakın mesafeden kafasına top gelen Tunay kısa süre yerden kalkamadı ancak oyuncunun sağlık durumu iyi.
46'İkinci yarıda Emre Çolak yerini Jose'ye bıraktı.
46'Karşılaşmada ikinci yarı başladı.


D.A.Burak Yılmaz ve Hakan Arslan'ın karşılıklı golleri ile ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.
D.A.Maçın ilk yarısı sona erdi.


45'Hakan'ın ciddi bir şeyi yok. Maç kaldığı yerden devam edecek.
45'Sneijder ve Hakan Arslan bir pozisyonda çarpıştı. Hakan yerden kalkamadı. Sağlık görevlileri oyunda.
44'Eren ceza alanı içi sol bölümünde topla buluştu. Kale ağzına çevirdi. Orada Semih araya girdi ve topu uzaklaştırdı.
43'Oyunda tempo iyice düştü. İki takım da pas hataları yüksek, atak kombinasyonları düşük bir şekilde sahada.
42'Galatasaray'da serbest vuruşun kullanılmasını engelleyen Hakan sarı kart gördü.
40'Castro'nun ciddi bir şeyi yok ve oyuna devam edebilecek durumda. Maç kaldığı yerden devam ediyor.
39'Kasımpaşa'da Castro yerde kaldı. Sneijder bu oyuncunun yerde olduğunu görünce atağı başlatmadı ve topu taca gönderdi.
38'Selçuk ceza alanı dışından vurdu. Top yandan auta çıktı.
37'Sabri sağdan uzun bir taç atışı kullandı. Savunma Burak'tan önce ceza alanı içinde topu uzaklaştırdı.
36'İlk yarıda son 10 dakikanın içindeyiz. 1-1'lik beraberlik sürüyor.
35'Kasımpaşa atağında Eren ceza alanı içi sol bölümünde topu kafayla içeri çevirdi. Önce Adem dokunamadı ardından Donk'un Semih'e yaptığı hareket için faul düdüğü çaldı.
34'Beraberlikten sonra gelişen Galatasaray atağında sol bölüme gelen uzun top, Yasin için hızlı oldu.
33'Hava topunda Sabri'den topu alan Adem ceza alanına yaklaştı. Yanındaki Eren'i gördü. Eren'in şutu savunmadan sekince Muslera yanıldı. Hakan Arslan pozisyonu iyi takip etti ve önüne gelen topu kafayla ağlara gönderdi.

32'GOL! Hakan'la Kasımpaşa beraberliği buldu.

31'Kasımpaşa atağında Tunay pasını verdi. Ceza alanına giren Adem tek topta Eren'i gördü. Eren topla ilerlemek istedi ancak savunma izin vermedi. Sonrasında ceza alanına doldurdu ancak yine Galatasaray savunması oradaydı.
30'Topla oynama oranları: Kasımpaşa %54 - Galatasaray %46
29'Orta alanda Emre topla beraber ilerlemek istedi ancak yerde kaldı. Hakemin kararı faul oldu.
28'Oyunda tempo bu dakikalarda yükseldi.
27'Bu arada yaşanan bir pozisyon sonrasında Burak ve Selçuk kendi aralarında sert bir şekilde tartıştı.
26'İnanılmaz bir pozisyon yaşandı! Kasımpaşa atağında ceza alanına yapılan ortayı Eren kafayla indirdi. Muslera'yı geçen topu Donk kaleye gönderdi. Üst direğe çarpıp yerden seken top oyun alanına döndü. Hakem oyunu devam ettirirken Kasımpaşalılar gol beklentisi içine girdi.
25'İlk 25 dakikalık bölüm sona erdi. Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü sürüyor.
24'Hakem itirazları nedeniyle Podolski'yi sert bir dille uyardı.
23'Galatasaray yine organize geldi. Sneijder'in pasında Emre tek topla savunmanın arkasına kaçan Burak'ı gördü. Burak bekletmeden vurdu ama kaleci Ramazan iki hamlede topun sahibi oldu.
22'Erhan sağdan ortaladı. Top doğrudan Muslera'da kaldı.
21'Sneijder'in pasında Burak tek pasla topu soldan kaçan Yasin'e aktarmak istedi ancak pasın şiddetini ayarlayamadı.
20'Kasımpaşa bu bölümde atak varyasyonları deniyor. Galatasaray da takım halinde kendi sahasında kapanıyor.
18'Omeruo ceza alanı dışından şansını denedi. Sert şutu az farkla auta çıktı.
17'Titi'nin uzun topunu Eren kafayla indirdi. Öncesinde Chedjou'nun Eren'e faulü için düdük çaldı
16'Galatasaray kendi sahasında baskıya karşın ayağa isabetli paslarla çıkmayı başardı
15'Sneijder sağdan kaçan Sabri'ye uzun bir pas gönderdi. Ancak Sabri topu kontrol edemedi.
14'Sneijder soldan arka direğe kesti. Podolski orada kafayla topu kale ağzına indirdi. Burak da boş kaleye topu göndermekte zorlanmadı.
13'GOL! Burak Yılmaz attı.
11'Tunay sağdan korner kullandı. Ceza alanında Donk, Burak'a faul yaptı.
10'Hakan soldan ama sağ ayakla ortaladı. Top doğrudan auta çıktı.
9'Adem solda topla buluştu. Ceza alanına kesti, orada Semih topu karşılayan isim oldu.
8'Maçın ilk dakikalarında tempo yüksek. İki takımda ceza alanına girmekte zorlanmıyor.
7'Sneijder'in uzun pasında Burak savunmanın arkasına kaçtı. Topu kontrol etmek isterken ayağından aşınca top Ramazan'da kaldı.
6'Tunay sağdan hareketlendi. Kendisi engelleyen Hakan'ı arkadan çekip düşürünce faul Galatasaray'ın oldu.
5'Podolski'nin pasına soldan Sneijder hareketlendi. İçeriye çevirdiği ancak top üst ağlarda kaldı.
4'Titi'nin uzun pasına sağdan Adem hareketlendi. Top çıkmadan çevirdi ancak kale ağzında Muslera çıktı ve aldı.
3'Adem, Donk'tan aldığı pasla sağdan ceza alanına girmek istedi ancak dengesini kaybedince düştü ve topu kaptırdı
2'Galatasaray maça baskılı başladı.
1'Maçın ilk düdüğü ve geldi ve 90 dakika başladı.

MUSTAFA DENİZLİ İLK SINAVINA ÇIKIYOR
Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen tecrübeli çalıştırıcı Mustafa Denizli, yeni takımının başında ilk maçına çıkıyor. Galatasaray, Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde çıkacağı ilk müsabakadan 3 puan ile ayrılarak hem kötü gidişatına son vermek hem de Denizli ile iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

DENİZLİ'NİN İLK 11'İ

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı ilk resmi maçında sahaya, ‘Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Emre Çolak, Yasin, Sneijder, Podolski ve Burak Yılmaz' 11'ini sürdü. Sarı-kırmızılıların yedeklerinde ise Cenk, Bilal, Umut, Jose Rodriguez, Sinan Gümüş, Olcan ve Tarık Çamdal yer alıyor.

Ev sahibi ekip Kasımpaşa ise sahaya, ‘Ramazan, Erhan Kartal, Titi, Omeruo, Vigneau, Donk, Castro, Tunay, Hakan, Adem ve Eren' 11'i ile çıkacak. Yedekler arasında ise, “Eray Birniçan, Abdullah Durak, Vasıl Bozhikov, Oscar Scarione, Aydın Yılma, Del Valle ve Sanharib Büyüksal” yer alacak.

TARIK ÇAMDAL 4. KEZ İLK 18'DE
Bu sezon resmi maçlarda henüz forma şansı bulamayan Galatasaray'ın genç oyuncusu Tarık Çamdal, bu sezon 4. kez ilk 18'de yer aldı. Ligde daha önce Medicana Sivasspor, İçel İdmanyurdu ve Eskişehirspor karşılaşmalarında kadroya girmeyi başaran Çamdal, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan forma şansı bulamamıştı. Ligde oynanan son iki karşılaşmada da kadroya alınmayan 24 yaşındaki oyuncu, yeni teknik direktör Mustafa Denizli tarafından Kasımpaşa müsabakasının kadrosuna dahil edildi.

KASIMPAŞA LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI
Ev sahibi ekip Kasımpaşa, ligin geride kalan haftalarında 5 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet ve toplam 19 puanla haftaya 6. sırada başladı.

Rakip fileleri 15 kez havalandıran İstanbul temsilcisi, kalesinde gördüğü 9 golle bu alanda ligin en başarılı takımı oldu. Ligdeki son 4 maçında 1 galibiyet alan Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, 5 karşılaşmada kalesini gole kapadı. Kasımpaşa'da Eren Derdiyok ve Oscar Scarione'nin bu sezon ligde 4'er golü bulunuyor.

GALATASARAY'DA 3 EKSİK
Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Lionel Carole'ün yanı sıra, Atletico Madrid maçında sakatlanan Jason Denayer, kadroda yer almadı. Önceki günkü antrenmanda hafif bir sakatlık geçiren Hakan Balta ile Podolski ise ilk 11'de yer alıyor.

DÜDÜK HALİS ÖZKAHYA'DA

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 20.15'de başlayacak olan müsabakayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy olacak.

Kaynak: İHA