Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Kandemir

"Darnell Edred Jackson'a verilen 2 maç ceza, Trabzonspor Medical Park karşılaşması öncesi oyun planımızı bozdu"

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir, Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun, oyuncuları Darnell Edred Jackson'a verdiği 2 maçlık cezanın, yarınki Trabzonspor Medical Park maçında düşündüğü oyun planını bozduğunu söyledi.

Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cezayı eleştirerek, "Geçtiğimiz hafta Torku Konyaspor karşılaşmasındaki davranışlarından dolayı Darnell Edred Jackson'a disiplin kurulu 2 maç ceza verdi. Kesinlikle haksız bir karar. Jackson bizim için çok önemli oyuncu. Kurulun verdiği karar, Trabzonspor Medical Park karşılaşması öncesi oyun planımızı bozdu" diye konuştu.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Trabzon temsilcisiyle iç sahada önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden Kandemir, "Hedefimiz bu maçı kayıpsız atlatmak. Kazanmamız halinde ligde çıkışımızı sürdürmenin yanı sıra play-off'a kalma yarışına da ortak olacağız. Play-off potasına gireceğiz. O nedenle zorlu maçı kazanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Taraftardan destek isteyen tecrübeli teknik adam, "Zorlu karşılaşmada en büyük silahımız taraftarımız olacak. Kendilerini maça bekliyoruz. Onların katacağı güç ve kuvvetle bu zorlu sınavı başarı ile vereceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA