Manavgat Kaymakamı Günlü, Yüca'dan Başarılı Bir Karne İstedi

Antalya’nın Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, altınla ödüllendirdiği Muayhai Avrupa 3.sü Mili Sporcu Fatma İlayda Yüca’dan derslerinde de aynı başarıyı göstermesini istedi.

Antalya’da gerçekleştirilen Muaythai Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü olan Avşar Spor Kulübü sporcusu Fatma İlayda Yüca Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü tarafından altınla, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından eşofman ve spor çantası ile ödüllendirildi. Muaythai Avrupa üçüncüsü Fatma İlayda Yüca, Avşar Spor Kulübü Antrenörü, Muaythai il temsilcisi Yasin Avşar ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik ile birlikte Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü’yü makamında ziyaret etti. Başarılı sporcuyu tebrik eden Kaymakam Günlü, altınla ödüllendirdiği Yüca’ya öğütlerde bulundu. Spordaki başarısının devamını beklediğini belirten Günlü, Yüca’dan aynı başarıyı derslerinde de beklediğini söyledi.

Hiçbir şeyin bir öğrencinin derslerini ihmal etmesi için gerekçe olamayacağını belirten Kaymakam Günlü, “Ne pahasına olursa olsun derslerine iyi çalışmalısın. Öğretim yılı sonunda senden başarılı bir karne bekliyorum. Aksi taktirde senden hesap sorarım” diye konuştu.

Başarılı sporcu Fatma İlayda Yüca, Kaymakam Günlü’ye derslerine iyi çalışacağını ve yıl sonunda güzel bir karne ile kendisini ziyarete geleceğine dair söz verdi.

Kaynak: İHA