Galatasaray'da Mustafa Denizli dönemi resmen başladı

Hamza Hamzaoğlu ayrılığının ardından tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli ile 1,5 yıllığına anlaşma sağlayan Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

Galatasaray'da Mustafa Denizli dönemi resmen başladı
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Mustafa Denizli'yle gerçekleştirdikleri imza töreni öncesi açıklamalarda bulundu.

Özbek, Sarı Kırmızılılar'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'na gönderme yaptı.

'GEÇMİŞTEN GELEN PROBLEMLER'
Florya'daki imza töreninde ilk olarak sözü Başkan Dursan Özbek aldı. Konuşmasına dün oynanan Atletico Madrid maçını hatırlatarak başlayan Özbek, 'Bugün yeni bir başlangıç ama dün dolayısıyla üzgünüz, kırgınız ve kızgınız. Dünkü olay, dünkü karşılaşmamız, sadece o güne ait bir olay değil. Bir birikimin sonucu. Geçmişten gelen problemlerin sonucudur. Yapılan tüm hataları başkan olarak üstleniyorum ve bedelini ödemeye hazırım' dedi.

'REYTİNG İÇİN BAŞKAN OLMADIM'
Özbek, konuşmasında, 'Galatasaray için ilk kez göreve çağrıldığımda hiç tereddüt etmeden kabul ettim. Bu dönemde de yine bu ihtiyaç doğrultusunda başkanlığa seçildi. Buradan da bütün genel kurula tekrar teşekkür ediyorum. Bir telefonla Galatasaray'da elimi taşın altına koydum. Medyada olmak, reyting için Galatasaray'a başkan olmadım. ' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Mustafa Denizli dönemi resmen başladı

'BAZI SIKINTILARIMIZ VAR'
Mustafa Denizli
ise 'Kötü gözüken tabloyu değiştireceğiz. Galatasaraylılar buna emin olsun.Genel görüntü içinde bazı sıkıntılarımız var. Dün bitmiştir. Dünde her şey yaşanmıştır. Bu konuda benim bir şey söyleme ne yetkim ne de arzum vardır. Bu camiaya hizmet eden bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.' şeklinde konuştu.

Göreve başlarken, herhangi bir umutsuzluğu olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, 'Karar vericinin doğrusu ve yanlışı kendini bağlar. Vereceğim her karar camiamın, kulübümün ve takımının yanında olacak.. Bu tablo beni asla umutsuzluğa kaptırmaz. Bu tabloyu değiştireceğiz.' diye belirtti.

Sözü tekrar devralan Dursun Özbek ' Mustafa Hoca, Galatasaray'ın kendisine ihtiyacı olan bir dönemde göreve geldi. Hoca tekrar teşekkür ediyorum' dedi.


Galatasaray'da Mustafa Denizli dönemi resmen başladıHamzaoğlu'ndan olay Mustafa Denizli sözleri Galatasaray'da Mustafa Denizli dönemi resmen başladıFikret Orman: Denizli'nin G.Saray'a gitmesi hoşuma gitti Galatasaray'da Mustafa Denizli dönemi resmen başladıSinan Engin, Mustafa Denizli'yi önceden bildi