Galatasaraylı futbolculara ağır eleştiri

Star gazetesi yazarı Aziz Üstel, Galatasaray'ın akşamki futbolunu ve futbolcuları eleştiri bombardıman tuttu.

Galatasaraylı futbolculara ağır eleştiri
Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan maçta Atletico Madrid'e 2-0 yenilenen Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne havlu attı. Galatasaray'ın aldığı bu sonuçtan çok oynadığı futbol eleştirilirken, Star gazetesi yazarı Aziz Üstel Galatasaray'ı yerden yere vurdu.

Sezon başında yapılan transferlerin yeterli olmadığına değinen Üstel 'HAmza Hamzaoğlu'nun Şampiyonlar Ligi maçı seyretmediğinden eminim! Çünkü Şampiyonlar Ligi'nin ne olduğunu birazcık bilen herhangi biri, bu kadronun yeterli olmayacağını da bilir.

Yönetim istedi istemedi tartışmalarına hiç gerek yok. Sen eğer bu takımın hocasıysan, Jem ve Bilal ile yetiniyorsan, söyleyecek tek lafın olamaz. Anladık... Yönetim futboldan anlamıyor. Ancak Hamza da anlamıyor! Yani iki anlamayan yan yana gelince, ortaya anlamsız bir takım çıkıyor.' dedi.


Galatasaraylı futbolculara ağır eleştiri

'1915'TE BİLE OYNAYAMAZLAR'


Takım futbolcuları ağır bir şekilde eleştiren Üstel 'Galatasaray'da 2015 kadrosunda oynamayı bırakın; 1915 yılındaki Galatasaray'da bile forma bulamayacak oyuncular var. Bunların kim olduğunu herkes biliyor, saymak anlamsız. Ancak Galatasaray'ın kulübesi de yok. Yani şunu çıkarıp yerine şunu koyacağım demek gibi bir lüksü yok Sarı-Kırmızılılar'ın.' ifadelerini kullandı.


YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Galatasaraylı futbolculara ağır eleştiriGalatasaray Devler Ligi'ne veda etti
Galatasaraylı futbolculara ağır eleştiriG.Saray'ın grubunda son durum
Galatasaraylı futbolculara ağır eleştiriSneijder: Taktiğimiz yok!