Basketbol Oyuncuları Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Samsun Canik Belediyesporlu kadın basketbolcular, Özel Doğa Koleji öğrencileri ile bir araya geldi.

Söyleşiye Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Alican Usta, Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak, takımın başantrenörü Mehmet Can Öztürk ile oyuncular katıldı.

Başkan Genç, başarılı olmanın sırrının çok çalışmaktan geçtiğini vurguladı. 21. yüzyılda en önemli güç bilgi olduğunu anlatan Genç, "Yeniliğe her zaman açık olun ve yeni bilgiler edinin. Sizlerin başarısı geleceğimizin başarısıdır. Geleceğin büyükleri olarak sizler hedefleriniz doğrultusunda geleceğinizi şekillendirirken, bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Hayalleriniz daima büyük olsun, vizyonunuzu hep yüksek tutun. Okuyan, düşünen, üreten, bölgesindeki sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan bireyler olun" ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Bayrak ise söyleşilerin öğrenciler için faydalı olduğuna inandığını dile getirerek, "Samsun Canik Belediyespor olarak sadece basketbol sahasında var olmak istemiyoruz. Okullara da yayılarak basketbola öğrencileri çekmek adına faaliyetlerde bulunuyoruz. Öğrencilerin sportif yönünü biraz daha yönlendirmemiz açısından faydalı olacak. İlgiden oldukça memnunuz. Öğrenciler tarafından çok değişik sorular soruluyor. Oyuncularımıza da moral oluyor" dedi.

Samsun Canik Belediyesporlu kadın basketbolcular da öğrencilere sportif kariyerleri hakkında bilgi vererek, tavsiyelerde bulundu. Bayan basketbolcular, söyleşi sonunda öğrencilerle gösteri maçı yaptı.

Kaynak: AA