Osmanlıspor'da Webo Sevinci

Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün tek antrenmanla devam ettiren Osmanlıspor’un antrenmanına uzun bir sakatlık döneminin ardından golcü oyuncu Pierre Webo da katıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında 27 Kasım Cuma günü deplasmanda Antalyaspor’la karşılaşacak olan Başkent ekibinin antrenmanına, sakatlığı geride bırakan golcü oyuncu Pierre Webo da katıldı.

Ligin 6. haftasında oynanan Trabzonspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyunu tamamlayamayan tecrübeli oyuncu yaklaşık olarak 6 haftalık bir tedavinin ardından tekrar sahalara dönüş yaptı. Golcü oyuncunun takım içerisindeki yerini tekrar alması camia içerisinde mutluluk yaşattı.

Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştiren mor-sarılılar, antrenmana ısınma koşusuyla başladı.

Daha sonra topla koordinasyon ve pas çalışması yapan ekip, dar alandaki taktik ağırlıklı oyunla antrenmanı tamamladı. Antrenman bitiminde ise bazı oyuncular bireysel olarak şut ve gol çalışması yaptı.

Osmanlıspor yarın saat 10:30’da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve öğlenden sonra ise hava yoluyla maçın oynanacağı Antalya’ya hareket edecek.

Kaynak: İHA