Hamza Hamzaoğlu için gündemi sarsacak iddia!

Menajer Doğan Ercan, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına Hamza Hamzaoğlu ile ilgili gündemi kasıp kavuracak açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu için gündemi sarsacak iddia!
Hamza Hamzaoğlu'nun görevden ayrılmasından sonra Galatasaray'ın sezon başındaki transfer politikasıyla ilgili gündem yaratacak bir iddia ortaya attı.

İşte menajer Doğan Ercan, Cüneyt Tanman ve Hamza Hamzaoğlu'nun Derin Futbol'a yaptığı açıklamalar:

'Kalinic ve Konoplyanka'yı aldık, Hamza Hamzaoğlu istemedi'
Menajer Doğan Ercan şu açıklamaları yaptı: 'Kalinic ve Konoplyanka'yı sezon başında alacaktı Galatasaray. Hem de uygun fiyata. Kalinic 500 bin euro kiralama bedeli, satın alma opsiyonu ise 2 milyon euro. Hani her şeyi Cüneyt Tanman'ın üzerine yıkıyorlar ya, insanlar bunu bilsin. Konoplyanka Sevilla'ya gitti. Yarın Barcelona'ya transfer olacak. Kalinic de Fiorentina'da kral oldu

Cüneyt Tanman da doğruladı
Galatasaray'dan istifa eden Cüneyt Tanman konuyla ilgili olarak menajer Doğan Ercan'ı doğruladı: 'Evet. Sezon başında Kalinic ve Konoplyanka'nın menajerleriyle temas kurduk. Hatta bize yetki belgelerini yolladılar ama Hamza hoca istemedi. O kendi oyuncularını tercih etti ve bazılarını da aldı'

Hamza Hamzaoğlu bu iddialara ne cevap verdi?

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise bu iddiaları reddetti. Hamzaoğlu konuyla ilgili olarak 'Bu oyuncuların maliyeti bize uygun değildi. 500 bin euro falan değil. O dönem 7-8 milyon euro bonservis talep edildi bize. Bu saatten sonra herkes konuşur.