Aslan'ın umuda yolculuğu başladı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarın oynayacağı Atletico Madrid mücadelesi için İspanya’ya gitti. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Atletico Madrid karşılaşması için, “Şampiyonlar ligi bir üst turu için çok belirleyici olacak” dedi.

Aslan'ın umuda yolculuğu başladı
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. haftasında İspanya temsilcisi Atletico Madrid ile yarın oynayacağı maç için bu sabah saat 10.00'da Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Madrid'e gitti. Kafilede kart cezalısı olan Burak Yılmaz ile Selçuk İnan ve sakatlığı devam eden Hamit Altıntop yer almadı. Galatasaray'ın Atletico Madrid maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

“Fernando Muslera, Eray İşcan, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Emre Çolak, Umut Bulut, Lukas Podolski, Sinan Gümüş.”

Öte yandan Galatasaray, Atletico Madrid maçı öncesindeki son antrenmanını bu akşam TSİ 19.30'da karşılaşmanın gerçekleşeceği Vicente Calderon Stadı'nda yapacak. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Aslan'ın umuda yolculuğu başladı

“BİR ÜST TUR İÇİN ÇOK BELİRLEYİCİ OLACAK”
Şampiyonlar Ligi'nde zor bir mücadele olacağını belirten Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, “Atletico Madrid ile deplasmanda oynayacağız. Fakat Galatasaray'ın amacı her zaman olduğunu gibi bu müsabakadan da en iyi sonuçla dönmek. Buradan alınacak sonuç, Şampiyonlar Ligi bir üst turu için çok belirleyici olacak. Eksiklerimiz, cezalılarımız var. Kaptanımız yok. Fakat takım durumun farkında ve gereken reaksiyonu göstereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

“DENİZLİ İLE ÇALIŞMAK İÇİN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM”
Claudio Taffarel'in ailelerinin bir parçası olduğunu söyleyen Ergün, “Bu geçiş döneminde elinden geldiğince takıma destek olmaya çalışıyor. Dün sayın başkanımız ve sayın Denizli'nin yaptığı açıklamalardan sonra Madrid dönüşü sayın Denizli ile birlikte yarı kalan döneme başlamak için sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.

“BU TAKIM HER ZAMAN ŞAMPİYON OLABİLECEK GÜÇTEDİR”
Ergün, Madrid'de olacak taraftarlardan maç boyunca destek isteyerek, 'Bizim Şampiyonlar Ligi ve Avrupa kupalarında şu an bekleme durumunda olan 1 maç cezamız var. Dolayısıyla bu müsabakada sonraki maçlardaki durumumuzu taraftarımızın hareketi belirleyecek. Döndükten sonra Kasımpaşa maçıyla beraber sonuna kadar desteklerini bekliyoruz. Bu takım her zaman şampiyon olabilecek güçtedir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA